|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Razneslo mi bo glavo!!
5.7.2005 8:14:22   
Anonimen
Skoraj mi ne bi bilo več slabo (12t), če me ne bi tako bolela glava, da bruham. Nikakor ne morem zvišati tega nizkega pritiska (108/60), ne pomaga kava, ne vino, ne čips, ne hladno-tople kopeli...nič!! Meni pa bo zdaj zdaj razneslo glavo! Mislite, da bi bilo kaj narobe, če bi vsak dan pojedla vsaj en lekadol, da mine najhujše (na srečo mi pomaga za par uric)? Ali ima mogoče katera nasvet zober glavobol iz lastnih izkušenj?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Razneslo mi bo glavo!!
5.7.2005 8:25:21   
Lumpi
Mene tudi boli glava, pa kar prenesem, mogoče bi ti pomagalo, če bi se mazala z kapljicami od J...!
Mogoče počitek, ali meditacija.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Razneslo mi bo glavo!!
5.7.2005 8:25:21   
Lumpi
Mene tudi boli glava, pa kar prenesem, mogoče bi ti pomagalo, če bi se mazala z kapljicami od J...!
Mogoče počitek, ali meditacija.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Razneslo mi bo glavo!!
5.7.2005 8:40:25   
pikica*
Caffee, pij čim več vode in pojdi ležat v temen prostor. Pa kakšen Lekadol vzami. Pritisk se mi pa niti ne zdi tako kritično nizek. Jaz sem vesela, če ga imam 100 ali več (zgornjega). Drugače je pa ves čas nekje okoli 95/65. Sem prav presenečena, glede na to, da sem imela prej vedno previsokega (140/90) in mi je zdravnica ves čas napovedovala rizično nosečnost ravno zaradi pritiska. Zdaj je pa ravno obratno:) Ti se samo ne sekiraj. In kot sem rekla....čim več pij.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Razneslo mi bo glavo!!
5.7.2005 8:40:49   
pi
Tudi jaz sem imela grozne glavobole. Poskusila sem vse mogoče in na žalost ni nič kaj preveč pomagalo. Lahko te edino potolažim s tem da mine. Boš videla kar na enkrat te več ne bo bolela glava. :miska::miska::miska: da bo to čim prej.

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Razneslo mi bo glavo!!
5.7.2005 8:50:40   
Anonimen
Preizkušeno pomaga kava, v katero stisneš limonin sok. Poskusi in poročaj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Razneslo mi bo glavo!!
5.7.2005 9:36:58   
Nannn
caffee te glavobole pa zelo dobro poznam...glih vceraj sem mislila da se mi bo zmesalo od tako mocnega glavobola in nisem nobene tablete vzela...imela sem se zobarja potem si moras mislit kaksna sem bila ko sem prisla domov...sla sem lezat v sobo in si dala mokre obkladke na celo in je bilo malo bolje...in po vrhu mi je bilo se slabo...ne vem kaj naj ti svetujem ker sem cisto na istem kot ti...

Me pa zanima kdaj te glavoboli ponehajo?

LP Nannn :nosecka:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Razneslo mi bo glavo!!
5.7.2005 10:43:32   
sonček balonček
Tudi jaz imam grozne glavobole že več kot en teden. Meni je dva dni zdaj bolje, ker zjutraj takoj po zajtrku vzamem lekadol. Če ga vzamem, ko me glava že začne boleti, ne pomaga več.

Ja in pa namažeš si lahko čelo, tilnik z 32 olj zeliščnimi kapljicami.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Razneslo mi bo glavo!!
5.7.2005 11:05:19   
jedrt
Iz lastne izkušnje lahko dodam, da so glavoboli po 15 tednu prenehali. Zdaj je super. Bolje kot je bilo kdaj koli pred nosečnostjo.
kar se lekadola tiče, meni so rekli, da ga lahko jemljem, da je celo bolje, kot se zelo mučiti. Meni so pomagali tudi različni obkladki - kapljice, tinkture ... in počitek ter mir.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Razneslo mi bo glavo!!
5.7.2005 12:38:15   
Anonimen
Joj..sveta pomagavka!! Pa kdaj se bodo končno končale te nosečniške "lepote". Najprej špika v jajčnikih, potem slabo, slabo, slaboooo, nato pa glavoboli...katastrofa! Jz ne bom nikoli več noseča!:grrr: Zdaj sem v 12t in lahko pričakujem, da me bo lahko bolela glava še 3 tedne?!?! Oh..super..:grrr::grrr: Moram začet pisat diplomsko, pa nikakor ni dobrega počutja, vso energijo, ki jo imam porabim v službi, doma sem nato kot cunja..nič več ne morem...Jz sem že skor obupana zaradi tega slabega počutja, ker ne morem nič narediti in sem skrajno nekoristna :(( :(( :(( :(( :(( pa še do seksa mi ni - nikoli si nisem mislila, da bom kdaj rekla: "dragi, danes ne, me boli glava" :((:((....Po eni strani sem skoraj obupana, po drugi strani si pa mislim: vse bom pretrpela, da bo le dete zdravo!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   Razneslo mi bo glavo!!
5.7.2005 16:05:19   
LE&TA
Caffee, kar se glavobola tiče, malo potrpi, tud mene je zdej dva dni zapored tko bolela glava, da mi je blo kr slabo zraven , hrane sploh videt nisem smela. Sam sem kar potrpela brez Lekadola al kake druge zadeve! Za sex pa nič ne skrbi, bo prišel čas, ko boš sama od sebe napadla svojega :love:! Meni se je to zgodilo dans zjutri, sam kaj ko ni blo časa, k sm mogla it u službo!! Za vse pride čas! :):):)

Nannn, kako da si bla pr zobarju? A so te zobje boleli, al kr tko? Sprašujem, ker mene so v nedeljo boleli in dans spet. Sem pa že napisala, da so me naročili komaj oktobra. Vmes majo dopust, pa še ta zobozdravnik gre še v septembru neki študirat, ne vem kaj! Tko da ne vem če ne bi blo boljše kr še enkrat poklicat! bom vidla kako bo te dni!

Januarčice, še kak teden pol pa bi že bil čas da bi se počutle odlično. Ma jst ne verjamem nič, dans mi je spet neki slabo, sploh ne vem kaj bi jedla, nič mi ne paše, prej sem šla 2 kg gor, zdej že 1 kg dol!
Zdej se odpravljam v trgovino ker bi kr neki jedla, pa grem mal pofirbcat!:bravo:

Mejte se lepo na ta deževen dan!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Razneslo mi bo glavo!!
5.7.2005 18:35:00   
tinkamiška
Hojla!

Tudi sama se mučim z glavobolom, danes sem pa cel dan prespala, ker sploh nisem bila za nikamor, zdej je malo boljše in lahko hodim po stanovanju, perj se pa skoraj jokala:(

Sem v 15t in upam, da bom kmalu lahko uživala v svoji9nebesa, tako kot vsi pravijo za drugo tromesečje:)

Jst mam +3kg:ups:

Lepo bodite:rozica::rozica::rozica:

Tinka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Razneslo mi bo glavo!!
5.7.2005 18:42:46   
Anonimen
Ja pa kaj je sedaj, a boste raje jamrale, kako vas glava boli, a boste šle pit kavo z limono?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   Razneslo mi bo glavo!!
5.7.2005 19:00:48   
tinkamiška
:)-:)-:)-:)-Splišni jst ne smem kavice, ker mam tako nizek pritisk, se potem, ko neha delat kava, spusti že nižje, kot je bil:zmeden: Tako so mi rekli zdravnik:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Razneslo mi bo glavo!!
5.7.2005 19:21:36   
Anonimen
Ja to je pa nekaj novega. Do zdaj so še vsakemu, ki ima nizek pritisk, rekli, naj pije kavo. Res sem pa zadnjič tudi slišala, da se moraš poleti, če ti je vroče, s toplo vodo tuširat in ne z mrzlo. Mogoče je tukaj logika tam nekje kot pri pritisku in kavi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   Razneslo mi bo glavo!!
5.7.2005 19:39:21   
cuma
Ja splišni, res in tudi vroč čaj pit! :zmeden2:
Sej v bistvu pomaga:
ko po vroči župci - najprej švicaš, pol ti je pa prijetno hladno :zmeden:
Za nizek pritisk pa imam jaz dober recept:
vam posodim svoje starše!
mama bi bolj ustrezala tistim, ki so za počasnejši dvig pritiska, oče pa za nujne primere, po možnosti tudi podhlajene, ker ti preverjeno dvigne tudi temperaturo!:hudicek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Razneslo mi bo glavo!!
5.7.2005 20:18:26   
tinkamiška
:)-:)-:)-:)-:)-:ups:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Razneslo mi bo glavo!!
5.7.2005 20:47:14   
tina104
Glede glavobola - meni pomaga skodelica kave ali pa počitek - po možnosti ležanje z zaprtimi očmi.
Glede ostalih nosečniških težav pa je pri meni tako, da ne bi mogla rečt, da je druga tretjina nosečnosti super. Ja, so dnevi, ko sem bila polna energije, tudi slabosti ni bilo, so pa se pojavile druge težave - npr. bolečine v kosteh v predelu medenice, pa krči v trebuhu pri hoji. Ponavadi sem se pol dneva zares počutila odlično, druge pol dneva pa ne in sem bila utrujena - sicer malo manj kot na začetku nosečnosti.
Sedaj v zadnji tretjini pa je zaenkrat tako, da pridejo dnevi, ko ne vem, kam se naj dam, trebuh je ogromen in težek, pa vroče mi je in noge me bolijo, pa težko diham,pa spet pridejo dnevi, ko sem bolj polna energije kot kdajkoli v življenju in če ne bi videla trebuha in čutila premikanja, ne bi vedela, da sem noseča;)
Ne obupat caffee - nosečnost iam zares dobre in slabe plati, vendar se mi zdi, da ko boš začutila prve konkretne premike otročka, ti ne bo žal, da si zanosila, vsaj zame je to tako poseben občutek in potem ga še :love:boža in se pogovarja z :duda: - nepopisen občutek in kar malo potzabiš na težave:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Razneslo mi bo glavo!!
5.7.2005 21:35:42   
Anonimen
Moj aspirin in lekadol sta bila vedno kava z limono, pa me je lahko še tako bolela glava, vedno mi je pomagala...ampak zdej mi pa ne pomaga..eh bom že potrpela. Sicer imam pa tudi jz take težave kot tinkamiška, kava mi samo za kako uro dvigne pritisk, nato pa pritisk še bolj pade. Zgleda, da tako odreagiramo tisti, ki imamo že prirojen nizek pritisk. Vsaj meni je tako razložila zdravnica.

Tina, res, počivala bi lahko nonstop. Sej ko sem doma kar shajam z glavobolom. V službi je pa prava muka.

Opažam, da ima tudi vreme prste vmes - slabše je, kadar pada dež...Eh, punce sej bomo potrpele ane :)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   Razneslo mi bo glavo!!
5.7.2005 21:49:15   
Nannn
ja sej sploh ne vem kaj naj recem na tole...cisto isto se mi dogaja kot vam...danes popoldan me je spet tko glava bolela da sem mislila da mi jo bo razneslo :((:(( in tocn tko je ko je dezevno vreme mene prime vse zivo...od glavobola do slabosti...mislimmm sej nocem skoz jamrat ampak ta dva dneva sem pa tako povozena da doma dobesedno ne delam nic...samo al hodim po stanovanju al pa lezim...jest sem se tolazila da ko bom prestala prve tri mesee bodo prisli boljsi mesci in potem proti koncu spet slabsi...eh sej bomo zgurale vse to...

LE&TA mene niso bolel zobje ampak sem zvedela da naj bi nosecnica hodila ce ze ne pred zanositvijo redno k zobarju...tak da kar :kuza: da ne bodo boleli zobki...

caffee upam da se ce ze ne drugace saj tolazis z tem da nisi edina...

Vsem zelim cimmanj nosecniskih tezav...

Nannn :zaspan:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?