tina104 -> Razneslo mi bo glavo!! (5.7.2005 20:47:14)
|
Glede glavobola - meni pomaga skodelica kave ali pa počitek - po možnosti ležanje z zaprtimi očmi. Glede ostalih nosečniških težav pa je pri meni tako, da ne bi mogla rečt, da je druga tretjina nosečnosti super. Ja, so dnevi, ko sem bila polna energije, tudi slabosti ni bilo, so pa se pojavile druge težave - npr. bolečine v kosteh v predelu medenice, pa krči v trebuhu pri hoji. Ponavadi sem se pol dneva zares počutila odlično, druge pol dneva pa ne in sem bila utrujena - sicer malo manj kot na začetku nosečnosti. Sedaj v zadnji tretjini pa je zaenkrat tako, da pridejo dnevi, ko ne vem, kam se naj dam, trebuh je ogromen in težek, pa vroče mi je in noge me bolijo, pa težko diham,pa spet pridejo dnevi, ko sem bolj polna energije kot kdajkoli v življenju in če ne bi videla trebuha in čutila premikanja, ne bi vedela, da sem noseča;) Ne obupat caffee - nosečnost iam zares dobre in slabe plati, vendar se mi zdi, da ko boš začutila prve konkretne premike otročka, ti ne bo žal, da si zanosila, vsaj zame je to tako poseben občutek in potem ga še :love:boža in se pogovarja z :duda: - nepopisen občutek in kar malo potzabiš na težave:)
|
|
|
|