|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Razkurjena!
23.6.2005 10:16:04   
Anonimen
Poslušajte to! Danes se veselo nekje okoli pol devetih peljem v službo - po predpisih 50 km/h, ko za mano pripizdi nov, srebrn mercedes, katerega voznik, seveda ponosen na svojega lepotca, začne nervozno blendati (češ, kura, kaj voziš po naselju 50). Pogledam v retrovizor in ugotovim, da ima v avtu dva otroka - prvi - komaj, da se mu je videla frizurica - sedi na sprednjem zicu, deklica, stoji odzadaj med dvema sedežema (zelo pametno). Seveda tip totalno nervozen, ker s svojim kalosom "oviram promet" nekaj krili in se razburja, potem pa, ne da bi razmislil, s svojim velikim mercedesem hop na drugi pas, da bi me prehitel, v tistem pa izza ovinka prikurita dva šleperja. Jaz seveda na gas, da se bo postavil nazaj za mano, on pa začen trobiti in še bolj stiskati po gasu - skoraj me je kap. Pripreljem se pred službo, ko tip pelje za mano in me začne kar skozi okno nadirati, kdo mi je dal vozniško. Mislim... Jaz pa ne dva ne tri, pograbim mobitel, pokličem na policijo in ga ovadim - so ga kar na licu mesta kaznovali zato, ker vozi 2 leti starega otroka na sprednjem zicu, ker otrok ne sedi v otroškem sedežu in še bi lahko naštevala (aja - na koncu pa so ugotovili, da ima ta bleščeči mercedes zlizane gume).
Tako, sedaj sem se izpljuvala in mi je takoj boljše.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Razkurjena!
23.6.2005 10:21:48   
Magi*
pa kaj se tem tipom zmeri neki mudi? hm, najbrž zato, ker imajo krajšo pričakovano življensko dobo:)-

pa šalo na stran: prav si naredila, ko si ga prijavila policiji:bravo: in ubogi otročki, ki imajo takega neodgovornega atija.:grrr:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Razkurjena!
23.6.2005 10:22:06   
Anonimen
čestitam! kaj pa je on reku na to :) me prov zanima!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Razkurjena!
23.6.2005 10:23:19   
Anonimen
Ja kaj je rekel - preklinjal, pizdil in razlagal, da to sploh ni res, ampak dveletnik je še vseeno sedel na sprenjem zicu. Najverjetneje si je želel, da bi v tistem trenutku izginil.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Razkurjena!
23.6.2005 10:23:19   
kofetek2010
čist prav, da si policijo poklicala :bravo:

-------

jaz sem zadnjič videla eno mamico, ki je v svojem jeepu peljala tamalo spredaj na sedežu in mala je celo stala na sedežu :( in to po Tržaški v LJ, ki je dvopasovnica in ful prometna :zmeden2: - takim in podobnim bi jaz dala 10x večjo kazen kot za uporabo mobitela, ali če sam nisi pripasan :grrr:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Razkurjena!
23.6.2005 10:23:42   
Anonimen
BRAVO RAHO!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Razkurjena!
23.6.2005 10:23:49   
viv_
:bravo: To pa čestitke raho - da si klicala policijo!!! :bravo:

Mene tut taki TOOOOOOOOOOOOK razpizdijo! Zanč po AC jest zaklopim tempomat na 130 pa pelem lepo u koloni po prehitevalnem, en Peugeot206 za mano ves živčen blenda k svina, pa maha, trobi... No, potem je šel mene pa še enga prehitet kr po desni, pa nazaj na prehitevalni... Tam sta se mu pa dva pol zanalašč postaula u štric (en na voznem en na prehitvalnem) da ni mogu mim... Sm mislla, da se mu bo zmešal... Pol se je tisti na prehitevalnem naveličal, pa se mu je umaknil in je tip direkt u njega rinu, da ga je zrinu na odstavni pas... Folk je čist prfuknen!

Najbolj me razpizdi tudi to, ker grem jaz na Brodu ven (relacija KR - LJ) in včasih je kar kakšen km kolone že pred izvozom. In seveda eni ne morjo počakat, pa se zapele do konca in se potem vriva čez kolono... ja pi*** no, a jest pa čakam zato, ker nimam zjutri kej za počet... pol so pa še uni, k se na vrhu, ko se priklopiš na cesto, postavijo kot da bodo šli desno (tam gre 90% avtov levo) pa se potem vržejo levo... in maš spet celo zmedo!!!

Sori za tale izbruh, ampak eni so res :pujs::hudicek:!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Razkurjena!
23.6.2005 10:24:05   
Anonimen
Aja -imam pa srečo, da je policija v isti stavbi kot mi. Je šlo zelo hitro.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Razkurjena!
23.6.2005 10:24:47   
viv_
:pujs::hudicek: = prasec hudičev :)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Razkurjena!
23.6.2005 10:26:13   
smrka
še dobro da ni ušel pametnjakovic ko si šla klicat policaje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Razkurjena!
23.6.2005 10:26:55   
CatJa
Pravo cudo, da so se cajkani sploh prikazali. To se pri nas verjetno sploh ne bi zgodilo in po moznosti bi mi tak frajer z Mercedesom se kaksno pritisnil. Idioti!

Bravo raho!!! :bravo:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Razkurjena!
23.6.2005 10:27:34   
Anonimen
:)-:)-Saj ni vedel. Sem sam v telefon rekla moževemu šefu: Dušan, lahko malo prideš ven?:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-
Sem ga dobila na finto.:)-:)-:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   Razkurjena!
23.6.2005 10:29:30   
smrka
Tooo, zdaj si bo vsaj zapomnil kaj smo zenske za volanom!!!!:bravo:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Razkurjena!
23.6.2005 10:29:31   
Anonimen
zanč sm tankala na eni bencinski in za mano v eni razusti stoenki ena familija ki je sličila na južne brate. oz so bli trije desci pa v avtu so mel eno ene 2-3 leta staro punčko ki je skakala zad po zicu, pa še kr enga dojenčka ene pol leta starga tut kr zad na zicu.

sem si takoj zapomlna registracijo in takoj poklicala anonimno policijo. upam da so dvignl rit in šli za njimi

točn tko kot pravi viv :pujs::pujs::pujs::hudicek: = prasci hudičevi :)

lp, lara

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   Razkurjena!
23.6.2005 10:35:08   
Erdbeere
raho bravo....men grejo tud kr kocine po konc ko gledam neprivezane otroke

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Razkurjena!
23.6.2005 10:37:14   
Pajaca
Ma raho ne bodi razkurjena, vsaj enga kretena je doletela pravična kazen!!!!

Viv ja Brod je pa zakon... čakaš od Šentvida naprej v koloni.... in opa en kreten pred tabo... ampak jaz vozim tko unmu uspred za ritjo, da niti pod razno ne more noben skočt.... ene parkrat so se skor zaletel vame, pol pa neki tuljo v avto... ma pejd nazaj pa čaki

Aja drgač pa raho... jaz običajno če dobim enga tazga za sabo... mal zmanjšam... tko da namest 50 vozim 40... da ga še mal **** u glavo.

Pa viv.... pujski ne delajo takih stvari, oni lepo v vrsti čakajo.... tko da človk hudičev=:ups::hudicek:!!! Ne pa :pujs:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Razkurjena!
23.6.2005 10:37:33   
tinatona
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
Čestitam!!! Take bi mogli res full, full ožet policaji!!! Ej eni so pa res čist mem. Mene to vedno full r...:grrr::grrr::grrr: . Kako so lahko nekateri starši tolk neodgovorni? A jim je čist vseeno za otroke? Jaz mojga dam vedno v lupinco in ga ornk privežem (pa tud če grem samo do trgovine pri babici 100m). Sem pa eno kolegico zanč nazjala ker malega ni prpela oz. ga je v lupinci mela prvezanga - lupince pa ne...

Ah zdej sm pa spet roman napisala. V glavnem raho se 1x :bravo::bravo::bravo: !!!

LP Tina

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Razkurjena!
23.6.2005 10:40:03   
Pajaca
Pri nas sem jaz edina koza ki vozi otroka pripetega v sedežu v vrtec.... ostali vsi oni pripeti... otrok na sprednjem sedežu nepripet. Ampak saj je sam ena ulca vmes, pa sam mal po klancu se spustim... sej se nič ne more zgodit. Pa zakaj so pol oni pripeti???? Pač lenobe hudičeve. Saj jaz mam tud sam en klanc pa eno ulco za prečkat, pa kaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Razkurjena!
23.6.2005 10:41:51   
maruškaD
Raho - bravo za klic policije, ker je mel otroke tko nevarno v avtu!!!

Ampak tut ena velika kritika!! Če te nekdo prehiteva, mu moraš po zakonu omogočiti varno prehitevanje - trej ne stopaš po gasu!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Razkurjena!
23.6.2005 10:43:24   
viv_
jaz morm pa sebe zatožit - učer pelem Mirno k frizerju (center Dolnov v Kranju) in prideva ven, se zliva da se bl ni mogl. Dobr da sem mela avto direkt pred vhodom in sem dala Mirno eni teti v naročje (je strokovno ugotovila, da ma tako vnučko in da po teži lahko reče da je to 2 leti in 3 meseci:)-) jaz sem pa avto zapelala tok do bajte, da so bla prva vrata na pol na suhem in sem tamalo dala na sprednji sedež, pa sva se pol peljale tako do Mercatorjeve garaže (to je ene 300m med štacunami). Je pa, jasno, zahtevala "paš" :)-

Tko, zdej mi je kr laži, k sem priznala ...

Sicer sem pa strogo proti vožnji otrok, če niso v avtosedežu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Razkurjena!
23.6.2005 10:44:39   
viv_
marušjkaD - pomoje je šla ona zato po gasu, k je mislila, da bo un :hudicek: zabremzou k je vidu šleparja in mu je hotla narest prostor, da se bo nazaj za njo postavu...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Razkurjena!
23.6.2005 10:46:36   
Anonimen
Viv, sej te ne bom kregala, ker sama veš, da nisi prov nardila, sam tolk da veš, da se je zanč nama eden glih v tistem rondoju zabil v vrata in nama naredu totalko.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
   Razkurjena!
23.6.2005 10:47:21   
morskadeklica
BRAVO:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

LP:muca:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   Razkurjena!
23.6.2005 10:48:03   
Pajaca
Če je mat butasta je vsaj otrok pameten..... tko da ti je pol odpuščeno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   Razkurjena!
23.6.2005 10:48:30   
viv_
O fak Meta, a res? Shit... zdej mam šele bad filing!

K res je nikol ne vozm tko!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?