|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Razhod, dva otroka, nov partner
12.12.2007 13:25:51   
Anonimen
Saj vem da bo vprašanje zvenelo čudno, a prosim brez kakršnih koli obsojanj.
Ali ženska z dvema otrokoma sploh še lahko dobi dobrega partnerja, ki bo nadomestil otrokoma očeta in njej moža? Kako moški gledajo na samska dekleta z otrokom(dvema)? Vsekakor je v novi zvezi prvo, da moški sprejme otroke kot svoje. Je tukaj katera, ki je z dvema otrokoma dobila novega partnerja in po kolikem času od razpada zveze? Čeprav, moja malčka sta moja sončka in ne glede na to ali bosta živela samo z mano, sta zame ves svet. Lepo je pa imeti nekoga, kateremu si ti ves svet, za sve življenje,ne le prvih 18 let user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Razhod, dva otroka, nov partner
12.12.2007 13:29:17   
Anonimen
Nihče te nima pravice obsojat. Kar pa se tiče tvojega vprašanja- moja mami je ostala vdova z dvema otrokoma (4 in 6 let) in je kasneje spoznala mojega očeta in sta se super razumela. In tudi sicer poznam kar nekaj takih primerov, da so moški vzeli žensko z otrokom, otroci. Kar pogumno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
12.12.2007 13:31:28   
mojamura
no jaz mam sicer enega otroka iz prejšnjega zakona. pa vseeno upam, da bo tudi zate prišel mr. right.
če te moški ima rad, potem bo imel rad tudi tvoja otroka.

Našla ga boš pa takrat, ko ga boš najmanj iskala.

btw, jaz sem sedanjega partnerja spoznala štiri leta po koncu mojega zakona.

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.12.2007 13:32:22   
Anonimen
Poznam razmere vsaj dveh deklet z dvemi otroci,ki so si našle novega partnerja,pa šiba družina.težko bo,kot zate kot za novega partnerja.če bo zrela osebnost,bo najprej sprejel tvoje otroke,boš videla kako se obnaša do njih.Pa ne pričakuj takojšnih rezulatatov,odnose je potrebno počasi in nežno kultivirat,kot rože,da zrastejo v kaj lepega in čistega.Večina si jih je našla poštene in dobre moške,ki so prevzeli odgovornost očetovstva in so dobri z
otroci in otroci jih imajo radi.vem,pa,da v današnjem času dobit zrelega moškega je loterija,amapk,jaz ti želim,ne mislim,da je tudi zate glavni dobitek.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
12.12.2007 13:38:48   
tanikaa
Se kar podpišem pod Nevo.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.12.2007 13:40:38   
Anonimen
Pri nas pa je bilo tak. Oče je imel v prejšnjem zakonu 2 otroka. In je spoznal mojo mamo katera je iz prejšnjega zakona imela enega otroka. Pa vredu fonkcionirata. Glej ali imaš enega otroka ali pa 3 je isto. Če bo enega brez problemov sprejel bo dva ali pa tri tudi. Sicer pa ko se bo moški zaljubil vate se bo zaljubil tudi v tvoje otroke. Kjer je ljubezen in ker je volja tam je tudi pot! Pa veliko srečeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
12.12.2007 13:56:38   
Anonimen
Lepo napisano. In napisano ni nič takega, kar bi lahko obsojali. Vidim, da hrepeniš po ljubezni. In ti želim, da jo najdeš. Mislim, da je to možno. Našla boš človeka, ki bo imel rad tebe in otroke.

Za začetek poiskusi na:

(nič sramotnega, le korak bližje do novega partnerja)

Veliko moških išče prav to, kar ponujaš ti.user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
12.12.2007 13:57:47   
jagoda77
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Saj vem da bo vprašanje zvenelo čudno, a prosim brez kakršnih koli obsojanj.
Ali ženska z dvema otrokoma sploh še lahko dobi dobrega partnerja, ki bo nadomestil otrokoma očeta in njej moža? Kako moški gledajo na samska dekleta z otrokom(dvema)? Vsekakor je v novi zvezi prvo, da moški sprejme otroke kot svoje. Je tukaj katera, ki je z dvema otrokoma dobila novega partnerja in po kolikem času od razpada zveze? Čeprav, moja malčka sta moja sončka in ne glede na to ali bosta živela samo z mano, sta zame ves svet. Lepo je pa imeti nekoga, kateremu si ti ves svet, za sve življenje,ne le prvih 18 let user posted image

seveda lahko najdejo, poznam marsikatero ločensko, ki je sedaj spet srečno poročena ali v vezi. Vendar bistven problem pri tem se pojavlja, ker kot si tudi ti napisala, da bi moški nadomestil očeta otrokom. Na tak način bo marsikateri moški ušel, ker marsikdo pomisli, da sedaj se moral pa samo z otroki ukvarjat. Ti iščeš v bistvu nekoga zase, nekdo ki te bo imel rad, te bo razvajal, crkljal... in pa tudi da bo dober prijatelj otrokom, ker otroci očeta imajo. Pač moj vidik...
Kdaj pa v vezo po ločitvi... takrat ko si pripravljena

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.12.2007 14:07:58   
Teya*D.
Se podpišem kar pod vse! Želim ti vso srečo in kar v akcijo! Tudi tebe bo doletela sreča enkrat, kot je ena že rekla ko boš najmanj pričakovala.

(odgovor članu jagoda77)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.12.2007 14:28:59   
koala
Glede tvojega vprašanja, ja je možno, moja mami je postala vdova pri 35, midve z sesro sav bili res že starejši (11 in 15 let), pa je zdajšnjega partnerja spoznala leto po atijevi smrti. Od tega je zdaj 17 let pa še vedno prav fino furata vezo, sicer ga nisem nikoli jemala kot nadomestek očeta in se tudi ni trudil ga nadomestiti, zakar sem mu hvaležna.

Vsak ima pravico do sreče, tudi 2x mamica.

Vso srečo.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Teya*D.)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.12.2007 14:43:35   
piščanc
nič ni nemogoče, še bolj verjetno je da spoznaš pravega partnerja, saj gledaš tudi z razumom, ne le s srcem in neako na strani partnerja. veliko prej se začne prilagajanje in kompromisi in prej veš ali je OK ali ne.

iz malega zraste veliko

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.12.2007 17:57:27   
TejkaPK
Poznam vewč deklet z otroki in novimi partnerji. Tako z enim kot dvema otrokoma so brez problemov našle novega partnerja. Eno poznam, ki ima celo tri otroke in je tudi našla novega partnerja. Tako da... NE OBUPAJ!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
12.12.2007 18:21:56   
nejcko
Poznam primer, ko je vdova s 4 otroki dobila partnerja, s katerim sta nato naredila še skupnega otrokauser posted image  in se imajo zelo zelo fino.
Pusti se presenetiti. Srečno!

(odgovor članu TejkaPK)
Neposredna povezava do sporočila: 13
12.12.2007 18:45:46   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko

Poznam primer, ko je vdova s 4 otroki dobila partnerja, s katerim sta nato naredila še skupnega otrokauser posted image  in se imajo zelo zelo fino.
Pusti se presenetiti. Srečno!

Jaz tudi poznam tak primer, ampak ločene mamice.
Pa jaz sem imela tudi dva otroka, pa se ločila, preden sem spoznala mojega, s katerim imam še enega otroka.
Pa še dosti jih poznam, z enako usodo. Pravzaprav je tako veliko ločenih dandanes, da jih skoraj tako pogosto najdeš, kot samske.

Veš, jaz nisem niti enkrat v življenju pomislila, da me kdo ne bi hotel, ker imam otroke, vse je v glavi. Če si jaz mislim, da sem nekaj najboljšega, kar se bodočemu partnerju lahko zgodi, potem je kvečjemu on na zgubi, če me noče zaradi otrok, oz. če me ne vzame v kompletu. Mora pa te sprejeti v kompletu, z vso pripadajočo "opremo". Če ne pa naj se slika. Aja, na svetu je nekaj miliard ljudi, v slovniji je 1mio moških. Od tega pol poročenih, četrt premladih ali prestarih, ostane jih 250.000 primernih kandidatov zate. Četudi jih pol ne mara mater z otroki, česar ne verjmame, jih ostane v najslabšem primeru 125.000, ki so zelo zanimivi in primerni. A misliš, da ti nihče ne bo všeč?

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 14
12.12.2007 18:56:41   
Njuškalo
Komot ženska z dvemi otroki dobi moškega.Tudi s tremi , če jih ima..ali več.Odvisno kakšnega iščeš seveda, če boš ti komplicirala, bo moški še bolj, se mi zdi.Ne se s tem obremenjevat, pa vsakemu kar povej, da imaš otroka....tistega, ki bo pravi, to nikakor ne bo motilo.Moj je vedno rekel,da je še boljš, je dobil paket..dva za ceno enega...user posted image user posted image

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
12.12.2007 19:24:09   
sneška_
Moj oči je imel dva otroka iz prvega zakona.Z njim so bili ker mama jih ni sprejela oziroma jih je zapustila. In pol se je poročil z mojo mamo in ti povem da smo vsi skupaj rasli.Pa iz zakona z mojo mamo soem jaz pa bratec.tko da smo vsi štirije otroki živeli  in rasli skupaj.

Tako da kar pogumno naprej.

Najdojenček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
13.12.2007 7:27:38   
tina a
Jaz pa ne poznam nobenega primera ... ampak sem ta primer.

Sem se ločila, sem mamica dveh otrok in imam najboljšega partnerja kar jih je. Sprejel je moja otročka in vse moje muhe. user posted image user posted image user posted image

"Ne daj se Floki! Ostani psetino!"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Jeste meso?

Da. (92%)

Ne. (8%)

Število vseh glasov: 9865

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!