Gina -> RE: Razhod, dva otroka, nov partner (12.12.2007 18:45:46)
|
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko Poznam primer, ko je vdova s 4 otroki dobila partnerja, s katerim sta nato naredila še skupnega otroka[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] in se imajo zelo zelo fino. Pusti se presenetiti. Srečno! Jaz tudi poznam tak primer, ampak ločene mamice. Pa jaz sem imela tudi dva otroka, pa se ločila, preden sem spoznala mojega, s katerim imam še enega otroka. Pa še dosti jih poznam, z enako usodo. Pravzaprav je tako veliko ločenih dandanes, da jih skoraj tako pogosto najdeš, kot samske. Veš, jaz nisem niti enkrat v življenju pomislila, da me kdo ne bi hotel, ker imam otroke, vse je v glavi. Če si jaz mislim, da sem nekaj najboljšega, kar se bodočemu partnerju lahko zgodi, potem je kvečjemu on na zgubi, če me noče zaradi otrok, oz. če me ne vzame v kompletu. Mora pa te sprejeti v kompletu, z vso pripadajočo "opremo". Če ne pa naj se slika. Aja, na svetu je nekaj miliard ljudi, v slovniji je 1mio moških. Od tega pol poročenih, četrt premladih ali prestarih, ostane jih 250.000 primernih kandidatov zate. Četudi jih pol ne mara mater z otroki, česar ne verjmame, jih ostane v najslabšem primeru 125.000, ki so zelo zanimivi in primerni. A misliš, da ti nihče ne bo všeč?
|
|
|
|