|
RE: Razhod, dva otroka, nov partner 12.12.2007 18:45:46
|
|
|
|
Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko Poznam primer, ko je vdova s 4 otroki dobila partnerja, s katerim sta nato naredila še skupnega otroka in se imajo zelo zelo fino. Pusti se presenetiti. Srečno! Jaz tudi poznam tak primer, ampak ločene mamice. Pa jaz sem imela tudi dva otroka, pa se ločila, preden sem spoznala mojega, s katerim imam še enega otroka. Pa še dosti jih poznam, z enako usodo. Pravzaprav je tako veliko ločenih dandanes, da jih skoraj tako pogosto najdeš, kot samske. Veš, jaz nisem niti enkrat v življenju pomislila, da me kdo ne bi hotel, ker imam otroke, vse je v glavi. Če si jaz mislim, da sem nekaj najboljšega, kar se bodočemu partnerju lahko zgodi, potem je kvečjemu on na zgubi, če me noče zaradi otrok, oz. če me ne vzame v kompletu. Mora pa te sprejeti v kompletu, z vso pripadajočo "opremo". Če ne pa naj se slika. Aja, na svetu je nekaj miliard ljudi, v slovniji je 1mio moških. Od tega pol poročenih, četrt premladih ali prestarih, ostane jih 250.000 primernih kandidatov zate. Četudi jih pol ne mara mater z otroki, česar ne verjmame, jih ostane v najslabšem primeru 125.000, ki so zelo zanimivi in primerni. A misliš, da ti nihče ne bo všeč?
|
|
|