|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Razgovor za službo!
14.1.2008 20:03:16   
Anonimen
Pozdravljene!
Ker imam bolj malo razgovorov za službo bi vas nekaj vprašala. Prejšnji teden sem imela razgovor za službo. Ko mi je pokazala koliko razgovorov je že opravila me je zmrazilo. Poln kup prošenj. Po končanem pogovoru je rekla da je gredo prošnje do direktorja in če bo zainteresiran bodo me poklicali v drugi krog na razgovor z direktorjem. Jaz ko sem videla ta velik kup prošenj sem bila 100% da nimam šans. Na kar danes pride telegram da naj pridem v sredo še na en razgovor. Zdaj pa me zanima če veste kaj bi to zame lahko pomenilo? In ali še bo tam več kandidatov? Aja pa zanima me še ali vas na končnih razgoorih testirajo kaj res veste? Vsem ki imate s tem izkušnje vas prosim za mnenje. Hvala in lep pozdrav.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Razgovor za službo!
14.1.2008 20:07:21   
lelaval
2. razgovor pomeni, da si prišla v ožji izbor - lahko vas je še samo par (navadno ene 4), ali pa le ti. Vso srečo. 

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.1.2008 20:12:12   
Kepica83
In kaj misliš na podlagi česa se odloči? Misliš da dajo kaj za delat da se kandidati dokažemo? Hvala.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.1.2008 20:14:09   
Dashenka
Če si prišla v ožji krog pomeni, da imaš že kar nekaj možnosti, recimo okoli 20%.

Jaz navadno naročim kadrovnici, ki je odgovorna za naše področje, da izbere 5-7 kandidatov, z njimi opravim temeljit razgovor, ki traja približno eno uro.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.1.2008 20:14:56   
tiana
js ko sm druzga dobila-so me že sprejeliuser posted image
velik sreče tud teb

....za dežjem vedno posije sonce...

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.1.2008 20:32:27   
Kepica83
Ja super! Hvala. Upam da mi rata v sredo. Aja pa ste takoj seznanjene o odločitvi ali to spet naknadno?

(odgovor članu tiana)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.1.2008 20:33:21   
Ženkica
Mene so sprejeli že po prvem razgovoru; dobili so 180 prošenj, opravili 45 razgovorov. Temu jaz pravim sreča.

(odgovor članu tiana)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.1.2008 20:35:26   
Kepica83
Mene so sprejeli že po prvem razgovoru; dobili so 180 prošenj, opravili 45 razgovorov. Temu jaz pravim sreča.

Uau super! Si kar predstavljam tvojo veselje. Sreča? Hm. Ali pa najbolj primerna kandidatkauser posted image

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?