Razgovor za službo! (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> Razgovor za službo! (14.1.2008 20:03:16)

Pozdravljene!
Ker imam bolj malo razgovorov za službo bi vas nekaj vprašala. Prejšnji teden sem imela razgovor za službo. Ko mi je pokazala koliko razgovorov je že opravila me je zmrazilo. Poln kup prošenj. Po končanem pogovoru je rekla da je gredo prošnje do direktorja in če bo zainteresiran bodo me poklicali v drugi krog na razgovor z direktorjem. Jaz ko sem videla ta velik kup prošenj sem bila 100% da nimam šans. Na kar danes pride telegram da naj pridem v sredo še na en razgovor. Zdaj pa me zanima če veste kaj bi to zame lahko pomenilo? In ali še bo tam več kandidatov? Aja pa zanima me še ali vas na končnih razgoorih testirajo kaj res veste? Vsem ki imate s tem izkušnje vas prosim za mnenje. Hvala in lep pozdrav.

lelaval -> RE: Razgovor za službo! (14.1.2008 20:07:21)

2. razgovor pomeni, da si prišla v ožji izbor - lahko vas je še samo par (navadno ene 4), ali pa le ti. Vso srečo. 

Kepica83 -> RE: Razgovor za službo! (14.1.2008 20:12:12)

In kaj misliš na podlagi česa se odloči? Misliš da dajo kaj za delat da se kandidati dokažemo? Hvala.

Dashenka -> RE: Razgovor za službo! (14.1.2008 20:14:09)

Če si prišla v ožji krog pomeni, da imaš že kar nekaj možnosti, recimo okoli 20%.

Jaz navadno naročim kadrovnici, ki je odgovorna za naše področje, da izbere 5-7 kandidatov, z njimi opravim temeljit razgovor, ki traja približno eno uro.

tiana -> RE: Razgovor za službo! (14.1.2008 20:14:56)

js ko sm druzga dobila-so me že sprejeli[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
velik sreče tud teb

Kepica83 -> RE: Razgovor za službo! (14.1.2008 20:32:27)

Ja super! Hvala. Upam da mi rata v sredo. Aja pa ste takoj seznanjene o odločitvi ali to spet naknadno?

Ženkica -> RE: Razgovor za službo! (14.1.2008 20:33:21)

Mene so sprejeli že po prvem razgovoru; dobili so 180 prošenj, opravili 45 razgovorov. Temu jaz pravim sreča.

Kepica83 -> RE: Razgovor za službo! (14.1.2008 20:35:26)

Mene so sprejeli že po prvem razgovoru; dobili so 180 prošenj, opravili 45 razgovorov. Temu jaz pravim sreča.

Uau super! Si kar predstavljam tvojo veselje. Sreča? Hm. Ali pa najbolj primerna kandidatka[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Stran: [1]