Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Rast deklice in močne bolečine v nogah! 25.9.2009 8:28:13
|
|
|
|
Luni
|
Ja, s tastarejšim, še vedno. Vendar jaz bi jo šla vseeno pediatru pokazat...nikoli ne veš. Našega so tako bolel noge in občasno ga še vedno (od gležnjev do stegnenice), smo ga šli pokazat pediatru, ga je pregledal (takrat je bil star okoli 4) in dal diagnozo: obdobje hitre rasti.
|
RE: Rast deklice in močne bolečine v nogah! 25.9.2009 8:41:06
|
|
|
|
maya2
|
Mene so kot otroka zelo pogosto bolele noge, tako zelo, da sem jokala zraven, zvečer nisem mogla zaspati.... zdravniki so vedno rekli le--- ja raste (pa se je nadaljevalo še naprej v najstniška leta, pa še naprej, dokler se nam njihova dijagnoza ni zdela že pošteno smešna (ker nisem več rastla)), pa sem postala malo bolj pozorna in sem ugotovila, da se mi to dogaja kadar hodim bosa ali pa me kako drugače nahladi. Še vedno me pogosto bolijo noge, s tem, da se je z leti vseskupaj preselilo še zraven na kolke.
|
|
RE: Rast deklice in močne bolečine v nogah! 25.9.2009 9:05:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri meni je bilo isto. Spomnim se, da ponoči nisem mogla spat, da sem si noge zavijala v tople šale in odeje.. In so rekli, da hitro rastem. Mogoče ne bi bilo slab kak dodatek - glukozamin vem, da je za sklepe, samo ne vem, če bi pri tem pomagal.
|
|
|
|
RE: Rast deklice in močne bolečine v nogah! 25.9.2009 9:35:50
|
|
|
|
Lu
|
Sem govorila z hčerkino P in morava dat kri popoldne, čez vikend pojest tablete, ki jih je predpisala in v ponedeljek kontrola. Upam, da ne bo kaj hujšega.
|
|
RE: Rast deklice in močne bolečine v nogah! 25.9.2009 21:21:49
|
|
|
|
Anonimen
|
tudi mene, še posebej pa sestro so groznooo bolele noge. Še zlasti kadar je prišla sprememba vremena. Spomnim se, da je jokala in jokala. Včasih je še bruhala zraven. Pa še kakšno vročino dobila. držim pesti, da je vse OK.
|
|
|
|
RE: Rast deklice in močne bolečine v nogah! 14.10.2009 12:13:33
|
|
|
|
Lu
|
Malo pozno, ampak otrok tako hitro raste. OMG. Da bo le čimmmanj takih bolečin.
|
|
RE: Rast deklice in močne bolečine v nogah! 14.10.2009 12:19:16
|
|
|
|
blaža
|
Mene so tako kot otroka bolele noge in sedaj ni nič boljše. sem se zbujala vsa prepotena in v bolečinah. Pol me je moj tata vedno namazal z kremo ( neka varjanta proti revmi) In je pomagalo za tisti krat. So rekli, da rastem, pa sem tudi jaz nehala rasti, pa me še vedno bolijo. enkrat ena , drugič druga. Revma test, je pokazal, da kao nimam revme. Ma po moje je kej tage, ne vem. Ker me boli noga smo, pred slabim vremenom in če sem preveč na nogah čez cel dan. To slenje je redkeje. Sem šla tudi na magnetno resonanco, pa ni nič pokazala. Moram pa vedno vzet tableto takoj, ko začutim, da me bojo bolele noge, ker, če že začne fajn bolet, komaj dočakam, da mi tableta prime.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?