Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Rajko Škarič - predavanja 19.3.2012 19:48:50
|
|
|
|
Johnsonsbaby
|
Jaz sem bila že pred časom - kar govori ima smisel, čeprav je pogosto daleč od konvencionalnega in skomercializiranega mnenja, ki danes prevladuje v družbi. Jaz sem mu z veseljem prisluhnila, par moških kolegov je pa zamahnilo z roko , , čeprav so potem tudi priznali, da marsikaj kar je povedal drži.
|
|
|
|
RE: Rajko Škarič - predavanja 19.3.2012 20:31:48
|
|
|
|
Mimona29
|
kdaj pa so predavanja?
|
|
|
|
RE: Rajko Škarič - predavanja 20.3.2012 9:10:41
|
|
|
|
Zlatorog
|
No, daleč od konvencionalnega že, ampak čudno je, da ima ogromno predavanj, nikjer pa ne najdem nekega mnenja, ali to kar govori dejansko komu pomaga. Ogromno napovednikov za predavanja najdem (ta vikend je bil na Altermedu), nikjer pa ni nič napisano o teh predavanjih.
|
|
|
|
RE: Rajko Škarič - predavanja 20.3.2012 9:17:10
|
|
|
|
posh
|
Kakšna je pa tematika?
|
|
|
|
RE: Rajko Škarič - predavanja 20.3.2012 9:43:41
|
|
|
|
alda
|
prvič slišim razsvetlite me
|
|
RE: Rajko Škarič - predavanja 20.3.2012 9:53:20
|
|
|
|
Zlatorog
|
"IZRAZITI SE", "VZROKI ZA NASTANEK STRESA", "ALI JE VLOGA USPEH ALI PREKLETSTVO", "ZAKAJ BOLI", "RESNICE IN ZMOTE O KANIDIDI",... Skratka, nekaj v smislu zdravega življenja, sprememb slabih navad,... Pa me zanima, če je kdo obiskoval predavanja in je kaj odnesel.
|
|
|
|
RE: Rajko Škarič - predavanja 30.4.2012 15:18:33
|
|
|
|
Heba
|
Sem bila na parih predavanjih in so se mi zdela vredu. Če greš na njegovo krajše predavanje, je kar težko razumeti, kako misli vse skupaj - v mislih imam globji kontekst, sploh če nisi še prej nič delal na sebi. Govorim iz mojih izkušenj, ker sem bila na njegovem krajšem predavanju in potem sem bila povabljena na celodnevno delavnico, ki pa je bila fenomenomenalna. Nekaj kar bi priporočila vsakemu, ker je res neverjetna izkušnja in dan, ki ti spremeni pogled na stvari in odnos (do sebe, okolice, stvari). Vsaj če poslušaš, spremljaš, dojameš in sprejmeš kar govori. Če si pa res želite postavit življenje na glavo, pa priporočam oddih na Hvaru v njegovi organizaciji. Sama še nisem bila, ampak sta bila moja tast in tašča. Sta zelo navdušena, zadovoljna in "prerojena" ter komaj čakata, da gresta spet.
|
|
|
|
RE: Rajko Škarič - predavanja 25.1.2013 15:57:39
|
|
|
|
Mahi
|
Jaz ne morem govoriti o pozitivnih izkušnjah s predavanj, predvsem za tiste, ki so že delali na sebi v duhovnem smislu. G. Škarič ima neke teorije, po mojih izkušnjah ima vsak takšen "predavatelj" nekaj svojega. Gre se za neko duhovno razgledanost, trudi se približati temo o kateri govori, vendar mene ne prepriča. Na žalost njegova teorija v praksi v veliko primerih ne drži. Če vas zanimajo takšne stvari se na da najti še veliko predavateljev, predvsem tujih, ki so bolj prepričljivi in nudijo tudi kakšne prijeme reševanja težav in ne le govorjenja o njih z neposrečenimi utemeljitvami. Trudim se ostati objektivna, vendar nekaterih stvari - neresnic, ki jih je podal ne morem prebaviti. Odsoten v svoji prisotnosti, če se lahko pošalim iz njegove teorije. Rada poslušam takšne in drugačne teorije zdravega življenja, duhovnosti, motivacije in moram reči, da so se mi zdela predavanja nestrokovna, neutemeljena, moti me pa tudi to, da nikjer ne morem preveriti od kje ima kompetence, da lahko svetuje vsem ljudem, kako naj živijo in zakaj imajo težave in kako jih odpravijo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?