Mahi -> RE: Rajko Škarič - predavanja (25.1.2013 15:57:39)
|
Jaz ne morem govoriti o pozitivnih izkušnjah s predavanj, predvsem za tiste, ki so že delali na sebi v duhovnem smislu. G. Škarič ima neke teorije, po mojih izkušnjah ima vsak takšen "predavatelj" nekaj svojega. Gre se za neko duhovno razgledanost, trudi se približati temo o kateri govori, vendar mene ne prepriča. Na žalost njegova teorija v praksi v veliko primerih ne drži. Če vas zanimajo takšne stvari se na da najti še veliko predavateljev, predvsem tujih, ki so bolj prepričljivi in nudijo tudi kakšne prijeme reševanja težav in ne le govorjenja o njih z neposrečenimi utemeljitvami. Trudim se ostati objektivna, vendar nekaterih stvari - neresnic, ki jih je podal ne morem prebaviti. Odsoten v svoji prisotnosti, če se lahko pošalim iz njegove teorije. Rada poslušam takšne in drugačne teorije zdravega življenja, duhovnosti, motivacije in moram reči, da so se mi zdela predavanja nestrokovna, neutemeljena, moti me pa tudi to, da nikjer ne morem preveriti od kje ima kompetence, da lahko svetuje vsem ljudem, kako naj živijo in zakaj imajo težave in kako jih odpravijo.
|
|
|
|