Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Računalničari/ke pomoč prosim!!! 9.6.2005 19:02:29
|
|
|
|
Annny
|
No go :((:((:((:((
|
|
|
|
Računalničari/ke pomoč prosim!!! 9.6.2005 19:13:40
|
|
|
|
ajis
|
Živ, Na internetu poišči programe, ki spremenijo pdf file v word file. Npr.: v googlu:convert pdf file into word file. No meni je to španska vas, možek pa svatuje kot napisano. Srečno! Sija
|
|
|
|
Računalničari/ke pomoč prosim!!! 9.6.2005 19:32:23
|
|
|
|
Tejči
|
Sija, sem že uredila, 1000 krat ti hvala!!!!:rozica::rozica::rozica: Kdaj prideš na pijačo? Pa kako tortico?;) LP; Tea:sloncek:
|
|
|
|
Računalničari/ke pomoč prosim!!! 9.6.2005 23:56:45
|
|
|
|
Joe
|
Tejči, čudno, da ni šlo neposredno. Imam Adobe Readerja 6.0, ne 7. Pri meni gre takole: klikneš na orodno vrstico, kjer piše ali Select Text ali Select Image - to je gumb z več izbirami, malo ga zdrmaj. Potem, ko imaš možnost Select Text, ga lepo označi, desnoklikni in kopiraj. Potem pa v Word, desni klik in Paste/Prilepi. Če ne najdeš gumba, v Readerju klikni na Tools, pomakni na Basic in nato na Select Text. Ista stvar, le druga pot. Tebi je uspelo, a vendar tipkam, da se bo vedelo. Bilo bi tudi nadvse neumno, če bi tak program ne imel možnosti kopiranja teksta.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?