Računalničari/ke pomoč prosim!!! (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Tejči -> Računalničari/ke pomoč prosim!!! (9.6.2005 19:00:27)

Ojla,

prosila bi vas za eno ogromno uslugo! Imam diplomsko nalogo shranjeno v Adobe reader 7.0, rada bi pa par odstavkov prenesla v WORD, pa mi nikakor ne gre (copy-paste odpade). Lahko označim odstavek, celo besedilo, vendar ga ne gre prenesti v noben drug program..jaz bi pa nujno rabla, ker morem iz tega naredit seminarsko:( Prosim, če kdo ve, naj mi pove..ma pijačo v dobrem;)

LP, Tea:sloncek:

Annny -> Računalničari/ke pomoč prosim!!! (9.6.2005 19:02:29)

No go :((:((:((:((

ajis -> Računalničari/ke pomoč prosim!!! (9.6.2005 19:13:40)

Živ,

Na internetu poišči programe, ki spremenijo pdf file v word file. Npr.: v googlu:convert pdf file into word file.
No meni je to španska vas, možek pa svatuje kot napisano.
Srečno!
Sija

Tejči -> Računalničari/ke pomoč prosim!!! (9.6.2005 19:32:23)

Sija, sem že uredila, 1000 krat ti hvala!!!!:rozica::rozica::rozica:

Kdaj prideš na pijačo? Pa kako tortico?;)

LP; Tea:sloncek:

Joe -> Računalničari/ke pomoč prosim!!! (9.6.2005 23:56:45)

Tejči, čudno, da ni šlo neposredno. Imam Adobe Readerja 6.0, ne 7. Pri meni gre takole: klikneš na orodno vrstico, kjer piše ali Select Text ali Select Image - to je gumb z več izbirami, malo ga zdrmaj. Potem, ko imaš možnost Select Text, ga lepo označi, desnoklikni in kopiraj. Potem pa v Word, desni klik in Paste/Prilepi.

Če ne najdeš gumba, v Readerju klikni na Tools, pomakni na Basic in nato na Select Text. Ista stvar, le druga pot.

Tebi je uspelo, a vendar tipkam, da se bo vedelo. Bilo bi tudi nadvse neumno, če bi tak program ne imel možnosti kopiranja teksta.

Stran: [1]