alfonzi
|
:bravo::bravo::bravo:, cmokec... Vsaj nekdo ki razume ta štos...ki pa je prav lahek za razumet... Banke in zavarovalnice, z svojimi klasičnimi produkti, obračajo vaš denar na borzah, tudi tujih, kupujejo nepremičnine, ih prodajajo, zaslužijo...nam garantirajo 3-4 %, samo pa pokasirajo ostali donos...a vam še ni jasno? garantirajo...se prav če bo več, tolk mate garancijo, kar je več je pa naše...drobni tisk splošnih pogojev raznih bančnih produktov ala vita in še ne vem kaj, si preberite, preden sklepate kaj... A sem se kje zmotu? Zakaj za vraga ne bi to delali mi, z našim denarjem, lih tko prek zavarovalnice al pa banke(jest osebno ne ), al DZU.jev, vendar smo v tem primeru mi lastniki deležev...Pa še po tujini se mal ozrite, po inštitucijah ki ponujajo lih tko vzajemne sklade, pejte vložit tja...zaradi davkarije, sem mislu, čist tko...da vam bo več ostalo... A sem prou povedou? Razna rentna varčevanja; spet se inštitucija ki je to ponudla in agent, smejala, ker ni vezano na kapitalski trg, in spet oni kasirajo...Prejle je nekdo omenu...čez 22 let me vprašaj, kaj bo...Res, kaj bo? BRAVO, cmokec, še enkrat :bravo::bravo: LP Alf
|