Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Quinny 3XL Comfort ali Speedi 17.8.2007 9:33:23
|
|
|
|
Nyah*
|
Jaz pomagat sicer ne znam, svetujem pa uporabo iskalnika, ker je bilo o teh dveh vozickih ze tooooliko napisanega, da bo sigurno kaj uporabnega tudi zate .
|
|
|
|
RE: Quinny 3XL Comfort ali Speedi 17.8.2007 11:58:45
|
|
|
|
SašaR
|
Jaz ti lahko povem moje mišljenje. Obeh modelov ne poznam, je pa tako in tudi jaz sem tako naredila. Babica, ki je prišla ni imela nič proti. Naša je februarska. Glede košare: glej da gre voziček čisto v ležeči ali skoraj položaj in zraven vzemi vrečo za noge (ni pa nujno) več pa ne potrebuješ , čeprav bo rojen pozimi. Samo da malega dobro zaviješ, da ga ne prepiha. Mi imamo Hauckovega roadsterja, ki se mu sedežni del tudi ne obrača. Za toplejše dni, oziroma ko ni bilo vetra, sem jaz imela senčnik, sončno steho sem pa "zložila". Naša ni nikdar preveč pogrešala mene, jaz pa sem ves čas videla, kaj dela.
|
|
RE: Quinny 3XL Comfort ali Speedi 17.8.2007 12:03:00
|
|
|
|
Klarita
|
Si razmišljala tudi o quinny buzz-u? Meni je bil edina izbira od quinny-jev, ampak lanski model, ti novi mi niso preveč kvalitetni (material športne košare mi ni všeč).
|
|
|
|
RE: Quinny 3XL Comfort ali Speedi 17.8.2007 12:26:35
|
|
|
|
Zasanjana
|
No, jaz imam Speedija in sem zelo zelo zadovoljna z njim! Da sedeža ne morem obrnit proti sebi, me sploh ne moti.
|
|
|
|
RE: Quinny 3XL Comfort ali Speedi 17.8.2007 13:14:56
|
|
|
|
TinaUros
|
Tudi sama sem se odločala med tema modeloma. Odločila sem se za speedija, ker je comfort dosti težji, deloval mi je tudi bolj štorast, pa zelo ozek je v sednem športnem delu. lp
|
|
|
|
RE: Quinny 3XL Comfort ali Speedi 17.8.2007 13:31:27
|
|
|
|
Mehičanka
|
No, mi imamo oba. Lahko rečem tako: - Speedi mi je bolj všeč vizualno - Freestyle pa funkcionalno Najprej sva kupila Speedija, a se mala sploh ni hotela vozit. Problem je bil, da se sedež ne da dvignit za 90 st. in pa varovalni lok. Po vrhu, pa je športni del zelo širok, tako da je ležala vedno zverižena, čeprav je bila založena z dekami in zimsko vrečo. Kadar je pihalo, pa sem jo vozila v nasprotni smeri. Ker se takrat, ko sem obupala nad Speedijem ,še ni dalo kupit loka, sem kupila kar Freestyla. To, da se da sedež obrnit, je bilo naravnost super. Dokler ni bila dovolj velika, da jo je res okolica zanimala, sem jo vozila tako, da sva se gledali. In tudi kadar je fejst pihalo. Sedež je ožji in zelo redko je bila zverižena. Lok je zakon, nakloni sedeža pa tudi. Če bi danes še enkrat kolebala med tema dvem, bi se odločila za Freestyla, kljub temu da ga je malo težje zložit. Speedi je pri nas v uporabi spet šele v zadnjem mesecu, ko je mala že tako velika, da se fino razkomoti + nabavili smo varovalni lok. No, upam, da sem vsaj malo pomagala. Če je še kaj, kar vprašaj.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?