Mehičanka -> RE: Quinny 3XL Comfort ali Speedi (17.8.2007 13:31:27)
|
No, mi imamo oba. Lahko rečem tako: - Speedi mi je bolj všeč vizualno - Freestyle pa funkcionalno Najprej sva kupila Speedija, a se mala sploh ni hotela vozit. Problem je bil, da se sedež ne da dvignit za 90 st. in pa varovalni lok. Po vrhu, pa je športni del zelo širok, tako da je ležala vedno zverižena, čeprav je bila založena z dekami in zimsko vrečo. Kadar je pihalo, pa sem jo vozila v nasprotni smeri. Ker se takrat, ko sem obupala nad Speedijem ,še ni dalo kupit loka, sem kupila kar Freestyla. To, da se da sedež obrnit, je bilo naravnost super. Dokler ni bila dovolj velika, da jo je res okolica zanimala, sem jo vozila tako, da sva se gledali. In tudi kadar je fejst pihalo. Sedež je ožji in zelo redko je bila zverižena. Lok je zakon, nakloni sedeža pa tudi. Če bi danes še enkrat kolebala med tema dvem, bi se odločila za Freestyla, kljub temu da ga je malo težje zložit. Speedi je pri nas v uporabi spet šele v zadnjem mesecu, ko je mala že tako velika, da se fino razkomoti + nabavili smo varovalni lok. No, upam, da sem vsaj malo pomagala. Če je še kaj, kar vprašaj.
|
|
|
|