|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Puranji zrezki z gobovo omako
11.1.2006 11:58:12   
sašaš
Dajmo, kuharce, hitro mi en najbolj enostaven in hiter recept za gobovo omako skup spravte! Oz. za pur. zrezke z gobami.

Prosim, prosim! user posted image

_____________________________

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Puranji zrezki z gobovo omako
11.1.2006 12:03:38   
Skorpija
Zrezke soliš, popraš, poprašiš z moko in hitro opečeš na obeh straneh. Daš jih iz ponve in na isti maščobi popražiš čebulo in gobe, ko gobe ovenijo dodaš zrezke, zaliješ z vodo in dušiš dokler zrezki niso mehki. Na koncu dodaš še smetano za kuhanje ali pa kislo/sladko smetano in po želji še začiniš. Puran bo hitro fertik, tako da ti bo vse skupaj vzelo nekje pol ure...

Dober tek!

_____________________________

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Puranji zrezki z gobovo omako
11.1.2006 12:22:26   
darjatimci
Tudi jaz delam podobno samo, da namesto z vodo zalijem z belim vinom.

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Puranji zrezki z gobovo omako
11.1.2006 12:52:14   
artista7
aleluja! zrezke nasoliš, povaljaš v moki na eni strani, popečeš na čebuli in olivnem olju, potem dodaš gobe (narezane), paradižnikovo mezgo, papriko v prahu, dosoliš če je potrebno, dodaš še lovorov list, petršilj, jušno osnovo ali z vodo zaliješ, lahko doliješ še kak deci belega vina... kuhaš.. nato dodaš podmet (žlico ali dve moke zmešaš v šalčki z nekaj hladne vode). Na koncu lahko dodaš še žlico kisle smetane.
Priloga: pire + solata

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Puranji zrezki z gobovo omako
11.1.2006 22:58:00   
Jessy
Jaz puranje zrezke posolim, popram in malce potresem z rdečo sladko papriko, nato pa jih na vročem olju popečem z obeh strani, dodam na drobno narezano čebulo ter česen in pokrijem. To potem pečem toliko časa, da se začne malce prijemati dna posode, potem pa zalijem z belim vinom in nastrgam malo limonine lupine, dodam konzervo gobic ter pustim še malo vreti. Od začetka pečenja, pa do konca rabim 1 uro. Ko odstavim, zamešam še eno kislo smetano. Postrežem s pire krompirjem. Njami!

< Sporočilo je popravil Jessy -- 11.1.2006 22:59:17 >

(odgovor članu artista7)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Gluten oziroma žitarice uvajajte postopoma
Marsikateri starš je v dilemi, kako zgodaj lahko žita, ki vsebujejo gluten ponudi svojemu otroku, ki se na gosto hrano š...
Ali pivo res povečuje količino mleka?
Ali drži, da lahko s pomočjo piva povečamo količino mleka pri dojenju? Če to drži, kako dobro je sploh pitje piva za doj...




Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?