Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Punce nasvet, zapacana oceska 13.5.2007 22:51:23
|
|
|
|
eya
|
Lahko z vodo, ali pa skuhaš kamilični čaj, pa z njim očistiš. Lahko tudi s fiziološko, če jo imaš. Aja, pa s kamilcami ne prevečkrat očistit, ker preveč izsušijo. Najboljša izbira je fiziološka raztopina.
< Sporočilo je popravil eya -- 13.5.2007 22:55:00 >
|
|
RE: Punce nasvet, zapacana oceska 13.5.2007 22:59:50
|
|
|
|
trixi
|
Naš okulist pravi, da samo s prekuhano vodo, nič nikoli s kamilicami. Pa seveda vsako oko s svojo vatko oziroma gazico.
|
|
|
|
RE: Punce nasvet, zapacana oceska 13.5.2007 23:03:09
|
|
|
|
smrka
|
hvala punce. s kamilico sem ji probala pa joce kot nevem kaj, nepusti. Sem jo umila kar z vodo iz pipe, pa je blo boljs za par minutk. Jutri gremo k zdravniku ker nevem a je to alergija?
|
|
|
|
RE: Punce nasvet, zapacana oceska 13.5.2007 23:15:08
|
|
|
|
trixi
|
Hej smrka, posluši ups beri: ne s kamilicami, ne voda iz pipe, prekuhana voda!, potem jo malo ohladiš, da je taka prijetno mlačna. In če ne bo pomagalo je res boljše, da jo pelješ k zdravniku, ti bo najbolj znal povedat, ko jo bo videl.
< Sporočilo je popravil trixi -- 13.5.2007 23:16:09 >
|
|
|
|
RE: Punce nasvet, zapacana oceska 13.5.2007 23:19:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, tak kot je Trixi napisala. Samo ne z mrzlo vodo. Jutri pa k zdravniku po kakšne kapljico. Bo že boljše boš vidla.
|
|
|
|
RE: Punce nasvet, zapacana oceska 13.5.2007 23:23:45
|
|
|
|
smrka
|
hvala trix... ze kuham vodo!
|
|
|
|
RE: Punce nasvet, zapacana oceska 14.5.2007 10:17:59
|
|
|
|
piščanc
|
meni so najboljše kamilice. v nos ji lahko vliješ tudi fiziološko, saj tako vsaj malo spucaš vse prehode. pa čimprej k zdravniku pa kaplice ali antibiotike, ker je to že vnetje. hitro potem pride do ušes.
|
|
RE: Punce nasvet, zapacana oceska 14.5.2007 10:21:41
|
|
|
|
Magi*
|
smrka, naša ima tudi zdaj vneta očeska. jaz jih umivam s kamiličnim čajem. vatko notri pomočim in nežno očistim učka. pa je po enem dnevu že bistveno bolje.
|
|
RE: Punce nasvet, zapacana oceska 14.5.2007 10:23:46
|
|
|
|
Anonimen
|
OK z vodo,še bolje pa z fiziološko.Važno pa je kako čistiš očesca.Z gazico iz zunajega kota proti notranjemu z eno potezo,nato gazico odvržeš in vzameš vedno novo,nikoli z isto in nikoli sem in tja po očeh.Pomembno je z eno potezo(še enkrat ponavljam)iz zunajega kota proti notranjemu.Tako ne preneseš okube po celem očesu.
|
|
|
|
RE: Punce nasvet, zapacana oceska 14.5.2007 11:46:15
|
|
|
|
Zamima
|
Jaz sem ji s kamilicami samo še poslabšala, probaj spirat samo s prekuhano vodo . Pa k zd. da dobi kapljice
|
|
[Brisano sporočilo] 14.5.2007 12:50:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?