Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Punčka se strese! ali je kaj narobe? 17.10.2007 14:40:40
|
|
|
|
krfjolca
|
Moj se skoraj vedno strese - kadar lula. Mislim, da je to to, lahko pa omeniš zdravniku.
|
|
RE: Punčka se strese! ali je kaj narobe? 17.10.2007 14:43:37
|
|
|
|
srki
|
Moj se včasih strese, če povzdignem glas, npr. zakričim NE. Tega ne naredi vedno.
|
|
|
|
RE: Punčka se strese! ali je kaj narobe? 17.10.2007 15:45:51
|
|
|
|
abc100
|
Verjetno se strese od olajšanja, ko se polula.
|
|
RE: Punčka se strese! ali je kaj narobe? 17.10.2007 16:16:31
|
|
|
|
tinaaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki Moj se včasih strese, če povzdignem glas, npr. zakričim NE. Tega ne naredi vedno. tole je verjetno emocionalni tremer, nasa ga ima tudi, ko se cesa ful razveseli, ustrasi oz drugace custveno odreagira, ampak to trese z rokicami, en s celom telesom. je pa P sprasevala v zvezi s tem, ker bi bil lahko patoloski tremer, torej nekako nervrolosko pogojeno. poklici P in vprasaj. moja P je rekla, da bi nas poslala v razvojno, ce bi mislila, da je patoloski tremer.
|
|
RE: Punčka se strese! ali je kaj narobe? 17.10.2007 16:36:12
|
|
|
|
Nogavica
|
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca Moj se skoraj vedno strese - kadar lula. Naša tudi. In ko se pokaka.
|
|
RE: Punčka se strese! ali je kaj narobe? 20.10.2007 11:57:50
|
|
|
|
LARA 612
|
Sem poklicala pediarinjo, ki mi je rekla, da je to lahko tudi epilepsija. Moram jo opazovati in če me gleda in se smeji, medtem ko se strese, potem ni nič narobe. Če pa se zgubi za trenutek in je odsotna, je to lahko tudi epilepsija. Opazila sem, da me gleda med tem in se tudi smeji, tako da najbrž ni nič. Bom jo pa še opazovala za vsak slučaj. Hvala vsem za odgovore.
|
|
|
|
RE: Punčka se strese! ali je kaj narobe? 20.10.2007 13:59:02
|
|
|
|
buša
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca Moj se skoraj vedno strese - kadar lula. Naša tudi. In ko se pokaka. enako je pri nas
|
|
RE: Punčka se strese! ali je kaj narobe? 20.10.2007 15:44:37
|
|
|
|
arielca
|
IZVIRNO SPOROČILO: buša IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca Moj se skoraj vedno strese - kadar lula. Naša tudi. In ko se pokaka. enako je pri nas To je delal tudi fantek od kolegice. Smo se mu vedno prav od srca nasmejali .
|
|
RE: Punčka se strese! ali je kaj narobe? 20.10.2007 17:24:30
|
|
|
|
Vilma
|
Lara nič bat,skoraj zagotovo se tvoja malčica polula. Ko se topel urin razlije po koži jo verjetno mal strese od mokrote. Tudi naš se non stop stresa.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?