Punčka se strese! ali je kaj narobe? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

LARA 612 -> Punčka se strese! ali je kaj narobe? (17.10.2007 14:16:21)

Moja punčka je stara 10 mesecev in se mi vsake toliko časa strese, tako kot da bi jo nekaj zmrazilo, da si lahko predstavljate, kako to zgleda. To naredi večkrat na dan, pa jo sigurno ne zebe, ker je med močnejšimi in ji je prej vroče kot pa da bi jo zeblo. Pediatra sem pozabila vprašat, če je to v redu, zato sprašujem vas, če vaši otroci tudi to počnejo.

krfjolca -> RE: Punčka se strese! ali je kaj narobe? (17.10.2007 14:40:40)

Moj se skoraj vedno strese - kadar lula. Mislim, da je to to, lahko pa omeniš zdravniku.

srki -> RE: Punčka se strese! ali je kaj narobe? (17.10.2007 14:43:37)

Moj se včasih strese, če povzdignem glas, npr. zakričim NE. Tega ne naredi vedno.

abc100 -> RE: Punčka se strese! ali je kaj narobe? (17.10.2007 15:45:51)

Verjetno se strese od olajšanja, ko se polula.

tinaaja -> RE: Punčka se strese! ali je kaj narobe? (17.10.2007 16:16:31)

IZVIRNO SPOROČILO: srki

Moj se včasih strese, če povzdignem glas, npr. zakričim NE. Tega ne naredi vedno.

tole je verjetno emocionalni tremer, nasa ga ima tudi, ko se cesa ful razveseli, ustrasi oz drugace custveno odreagira, ampak to trese z rokicami, en s celom telesom.

je pa P sprasevala v zvezi s tem, ker bi bil lahko patoloski tremer, torej nekako nervrolosko pogojeno. poklici P in vprasaj. moja P je rekla, da bi nas poslala v razvojno, ce bi mislila, da je patoloski tremer.

Nogavica -> RE: Punčka se strese! ali je kaj narobe? (17.10.2007 16:36:12)

IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Moj se skoraj vedno strese - kadar lula.

Naša tudi. In ko se pokaka.

LARA 612 -> RE: Punčka se strese! ali je kaj narobe? (20.10.2007 11:57:50)

Sem poklicala pediarinjo, ki mi je rekla, da je to lahko tudi epilepsija. Moram jo opazovati in če me gleda in se smeji, medtem ko se strese, potem ni nič narobe. Če pa se zgubi za trenutek in je odsotna, je to lahko tudi epilepsija. Opazila sem, da me gleda med tem in se tudi smeji, tako da najbrž ni nič. Bom jo pa še opazovala za vsak slučaj. Hvala vsem za odgovore.

buša -> RE: Punčka se strese! ali je kaj narobe? (20.10.2007 13:59:02)

IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

enako je pri nas

arielca -> RE: Punčka se strese! ali je kaj narobe? (20.10.2007 15:44:37)

IZVIRNO SPOROČILO: buša

IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

enako je pri nas

To je delal tudi fantek od kolegice. Smo se mu vedno prav od srca nasmejali [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].

Vilma -> RE: Punčka se strese! ali je kaj narobe? (20.10.2007 17:24:30)

Lara nič bat,skoraj zagotovo se tvoja malčica polula. Ko se topel urin razlije po koži jo verjetno mal strese od mokrote. Tudi naš se non stop stresa. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

mimigirl -> RE: Punčka se strese! ali je kaj narobe? (20.10.2007 23:16:10)

Moja se tudi večkrat na dan strese. Ko sem prvič opazila, sam bila kar prenečena. Pa sem opazla, da se polula, ker postane kar topla plenička[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Stran: [1]