ronja
|
MTFP, hvala za idejo! Sem se spomnila, da je mela tašča takega božička in sva se zmenili, da če ga najde, ga "daruje v dobrodelne namene" oz. dovoli "popolno preobrazbo" in da ga potem damo mali za dedka Mraza . če pa ne, pa te bi tudi vprašala, kje si ga dobila oz. ali ga lahko odkupimo:). Hope, hvala tudi tebi, se spomnim, da je to nekoč obstajalo, samo nimam ne časa ne volje zdaj po trgovinah skakat (smo home alone - ne morem jih s sabo vzet na šoping za darila ). Bo kar makeover:). Predvsem ker se bojim njenega malega obrazka, če bi tele trole dobila... Ona ma zelo romantično predstavo o škratkih, morajo bit luškani... Brada je optional, ampak tile niso dovolj prijazni (glede tega je res fuuuuul picajzel - se je enkrat total zjokala v vrtcu, ker je vzg. začela pravit pravljico, kjer je bil škrat zloben - je potem vzg. prijazno spremenila pravljico, da je bil škrat potem dober, ampak je mala tulila še 2 uri . Glede škratov je res ful občutljiva mala mravljica, ja, tisti na ključ bi verjetno šel, čeprav so bile zahtevane baterije, samo po pravici povedano - 60€ pa nimam za to igračko... Že R. si je zaželela fotoaparat in sva mislila ji dat mojega starega, zdaj pa ne dela in če ne najdem nekega starega nekje, bo to en dodaten strošek ... Zelda, ja, žal: nujno mora bit na baterije. Sicer ga že znam sama sešit, to ni problem, če bi si želela samo škrata. Enega sfilcanega in 2 iz Fimota in par iz storžkov je že lani dobila. In bi dobila tudi lutko oz. punčko škratka, to ni problem, to komot sešijem. Samo ona si želi na baterije.) Hvala za slikice, samo problem je, da Ronja si pa želi vilo, tako da ni šans, da bi bili zadevi preveč podobni , bosta takoj pogruntali, ad to pa ni to - malidve komplicirata (po mamici ). Ampak saj pravim, če bi bila samo igračka, ne bi bil problem, samo ne vem, kako naredit mehanizem, da bi se kaj premikalo. Sem včeraj našla en tut. samo zahteva neko matično ploščo za igračke... no, to pa ne vem, če bi kje našla, pa še potem vprašanje, če mi uspe vse prav skup zvezat... Saj bi se to rada kdaj naučila, samo do novega leta je še 14 dni... No, držite mi pesti, da dobim onega božička za makover, če ne, se pa spet javim in dalje težim, ko bom spet mela varstvo za tamale Dobra stran domačih daril je, da jih lahko delaš ponoči, hehe. Kupovat pa ne moreš:D.