|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Punčica se mi nonstop dere!!!!!!
23.3.2006 7:42:47   
puncica
Mi smo že čist na koncu z živci.

Tamala se mi dere že en teden nonstop, res nonstop, ko jo neki pikne se začne dret in to ni jok ampak kr neko jamranje, pa drži flašo v roki pa v ustih dudo pa se dere, pa jo pogledaš pa se dere, pa jo ogovoriš pa se še bol dere, pa jo ignoriraš najde neki zanimivga je 5 min tiho potem spet dere. Jo vzameš na roke, se dere, jo vprašaš kaj bi rada a bo jedla al bo pila al kaj bo, reče to jedla to jedla, pol pa nič ne poje

Po moje ji zobi spet rastejo čeprav po drugi strani pravi da jo ušes boli, pa gremo k zdravniku pa reče ja malo je rdeče ampak ni za antibiotik in to je pri nas grozno, potem ima vročino, nima vročine, ima vročino nima vročine, skratka zadnji teden sva oba z možem že čist na koncu z živci. Jaz se derem na njega on name, vsi smo živčni, tamala pa kr živcira, pa je no rokah pa se dere. Pol pa kot bi odrezal včeraj ob devetih bila ko prerojena, plesala pela, nič jokala, skratka 100% drugi otrok.

Pa ponoč spet dretje, pa hoče mlek, pa ji ga naštimaš pa zagreješ, pa se dere ni topel, gret (zagret), pa ji razlagaš da je topel da naj proba pa se še kr DEREEEEEEEEE.

Kaj jo naj po rit al kaj naj naredite v teh primerih, a kaj ko ne veš al jo kaj boli al se dere tja v tri dni, ker pač ji nisem dala čevle gor namesto copat al pa nisem naštimala Nodija na računalnik. A se bo skoz tako drla a bo še slabš al kaj.

Skratka to drenje imam že vrh glave. Sem se tud že na tamalo zdrla, ker mi gre že vse pošteno na živce, trebuh me nervira, pa vse me tišči, tamal/a v trebuhu mi bo noge pod rebra zvalil, pa nič ne morem jest, ker mi bo trebuh razgnal, pa zgaga me peče, pa spat ne morem, pol se še pa celo popoldne tamala dere.

No tako zdej pa prosim za komentar. A sem res tako nemogoča in netolerantna mama?

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Punčica se mi nonstop dere!!!!!!
23.3.2006 7:51:04   
Magi*
lahko bi bili zobki. pomislimo, če nas boli zob, ali imamo samo malo vneto dlesen, ali smo malo bolj prehlajeni, nas boli vse od čeljusti do ušesa. pa si ne znamo pomagat in nam je tečno. otroci niti ne vejo, kaj se dogaja, ne razumejo, zakaj jih boli. boli pa menda strašansko, ko izraščajo zobki. najbrž od tod vsa tečnoba. predpostavljam. lahko, da ima zraven še kakšno blago vnetje ušeska, če je malo rdeče...

nič, punčica, potrpljenje in bo. tako, kot si opisala, nekako dvomim, da bi bila samo tečnoba ali trma kar tako, še posebej, če sicer ni siten otrok.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.3.2006 8:13:44   
Anonimen
Zdaj, če vse bolezni izkjučiš, potem po moje ta otrok išče meje. Prav prosi, da mu postaviš mejo, da rečeš DOVOLJ! Vsaj pri nas je bilo večkrat tako. Ko sem ga enkrat res temeljito nadrla po takem neznostnem nerganju in naviranju tega dretja, ga vsaj razjarjena nesla v sobo, kjer se je seveda zdrl do amena (saj je hudo poslušat, ampak kaj češ), je bil pa kot prerojen.
To se otrokom večkrat naredi. Nekaj jih tišči, pa še sami ne vedo, kaj. In ko se ornk zderejo, spravijo to iz svojega sistema, se rešijo teh "mevelj", je pa v redu.

(odgovor članu Magi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
23.3.2006 9:38:54   
Jančika_
Mogoče jo pa vreme matra? Našega že. Je tečen ko sam satan; pravi vremenšek je, čisto po fotruuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.3.2006 9:49:40   
Maxica
Upaj, da gre samo za obdobje, morda je res kaj bolančkana, pa nerazpoložena. Sicer boš morala nekaj ukreniti, ji postaviti mejo.
Morda je pa tudi že naveličana tega vremena, tako kot mi vsi. Naš user posted image  je tudi čisto drugačen, če je lepo vreme in je lahko na svežem zraku ene dve uri skupaj, kot pa če je zaprt v stanovanju cele dneve.
Držim pesti, da čimprej mine.
Nisi pa netolerantna mama, nehaj se že poniževati in obtoževati, no. Nisi ravno za vse zlo tega sveta kriva ti, verjemi. user posted image user posted image user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.3.2006 21:12:47   
Pilar
Oprosti, saj vem da tebi ni smešno, ampak jst sem se tvojemu postu nasmejala.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.3.2006 11:08:07   
puncica
Sej veš pilar ko jaz to berem mi gre tud počas na smeh ampak včeraj sem bila tako razpizuser posted image da bi se kr neki drla, še punca ki jo uvajam me je mal debel gledala.
No danes ponoč si je zmislila da bi ona ob štirih poslušala muce bele muce zlate od mačka murija, pa da bi muco maco poslušala, pa da bi mlek pila pa ji ga naštimaš pol pa flašo drži da vse ven teče, pa se je drla kr tja v tri dni nekaj, se mi zdi da jo strezne sam če se mal zadereš na njo, tako da mora ati kr se zdret da naj se neha dret in da naj bo že pridna, pa da se ponoč si in da vsi spimo, pa je sedela na zakonski postli pol ure pa se drla, potem še pol ure bla tiho, potem pa ji rečeš a se boš ulegla greš spančkat, pa se uleže in počasi zaspi.

Očitno je res tako da se mora otrok zdret al kaj, da potem lahko normalno funkcionira user posted image ma res zadnji teden je obupna, potem pa zjutraj vsa nasmejana se zbudi in kaj hujšega, danes npr. ni hotla dat gor čevljev ampak bo ona šla v copatkih in kaj drugega ati jo je odpeljal v vrtec v copatih, res da nikjer ne hodi ampak copati no. Ma sam čakam da se bo zmisla da bi šla naga ven mater.

V vrtcu pa pravijo da je čist pridna pa da nič ne teži, da sicer mal jokava ampak da je bilo včeraj čist ok. Po moje res išče meje, ampak kr iznenada, kr ne morem verjet. user posted image sam čakam še kdaj se bo začela po tleh metatuser posted image

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
24.3.2006 11:16:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
24.3.2006 12:14:58   
puncica
Samo malo bom tale tvoj post popravila
Ati je tist ki nonstop pleše okol tamaleuser posted image , pa jo nosi pa jo sprašuje, potem mu pa kapo dol vrže se pa zdere nanjo. Mami je bol stroge in ignorantske narave, včeraj se je sama priplazila do mene ko sva bile sami doma. Se je 10 minut pred vhodnimi vrati drla ATI ATI ATI (ati bil v službi), ker pač mami ni pustila da bi rozine svalkala in metala na tla in ji jih je vzela in kaj je mami rekla da je ati je v službi in naj se neha dret, da lahko gre k men, dretje do onemoglosti in potem gre mami tv gledat, se dere še 10 min in se priplazi za mano, rečem še enkrat "greš k meni", evo pa je šla in bla čist pridna, kot bi odrezal. Jaz sem se pa počutila krasno.  user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.3.2006 12:21:45   
bini
točno tako kot pri nas do prejšnjega tedna user posted image ...
čista grozljivka doma, v varstvu angelček, pri babi pridna - razen prvih 5 minut ko se je drla MAMIIIII... pri nas je blo še tolk bolj hudo, ker je tud očija zavračala in potem jest s tem ogroooomnim trebuhom skačem za njo kot kak debil... kolk sem neprespana rajš ne bi.. vsi se zgražajo kako da v 9.mescu še nosim teh 12kg okol po svetu-- pa kaj naj naredim ko sem sama z njo?? sej je na lep način ne pripravim do ničesar - ni hotla not, ven, oblečt, previt...

v glavnem - jest sm jo začela med njenim dretjem hladno gledat... ker ignoranca pri nas ne pali več, jo pa zelo zadene, ko vidi, da jo hladno občudujem med njenim dretjem - in kar preneha, dokaj hitro... se pa ne bom hvalila, ker lahko hitro pride tisto dretje nazaj.. še to - zadnja dva dni mi zvečer celo pomaga pospravit igrače  user posted image
kakorkoli - opis je definitivno podoben temu, da naše male trme zahtevajo postavljanje MEJ - rabijo jih!! in če jih ne bomo postavili, bomo itak trpeli samo mi starši.. je pa hudo, posebej ponoči ko hoče mleko in potem milo kliče 'mamica moja' 'rada mam' 'oci moj'- se mi kar srce trga, ampak če ustrežem je sam še slabše, ker potem hoče nekej druzga user posted image user posted image ..
eh, sej bo... sej potem ko mi zjutraj prime kava, se vsemu temu smejim....
sicer pa se bom kmal vsaj za nekaj dni spočila in naspala v porodnišnici user posted image  - mož mi je že zdej fouš user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.3.2006 13:11:29   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Zdaj, če vse bolezni izkjučiš, potem po moje ta otrok išče meje. Prav prosi, da mu postaviš mejo, da rečeš DOVOLJ! Vsaj pri nas je bilo večkrat tako. Ko sem ga enkrat res temeljito nadrla po takem neznostnem nerganju in naviranju tega dretja, ga vsaj razjarjena nesla v sobo, kjer se je seveda zdrl do amena (saj je hudo poslušat, ampak kaj češ), je bil pa kot prerojen.
To se otrokom večkrat naredi. Nekaj jih tišči, pa še sami ne vedo, kaj. In ko se ornk zderejo, spravijo to iz svojega sistema, se rešijo teh "mevelj", je pa v redu.

Jaz tudi tako mislim. Pa da boš vedela - pri nas je enako, mali se deeeeere, da je joj, imava neprestano borbe. Če naredim tako, kot je splišni napisala, je potem cele pol ure mir - vsaj malo pomaga. Drugače pa naš mali zdaj raziskuje še zraven, predvčerajšnjim je vzel iz hladilnika evrokrem in se ga nažrl na žlico, potem vtika svinčnike v vtičnice, pa pleza na omare, pa meče iz ihte vse po tleh, pa po wc-ju rad malo maže, pa vsak teden kaj razbije....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
27.3.2006 21:26:08   
Joe
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika
Mogoče jo pa vreme matra? Našega že. Je tečen ko sam satan; pravi vremenšek je, čisto po fotruuser posted image .

Če pride Satan, draga, k nama, kam bi naju postavil? Koga na levo? Koga na desno?

Naši problemi so sanje revnih in preganjanih.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 12
27.3.2006 22:02:02   
Pupica
Ja pri nas pa se ne dere ravno...ampak se kako bi rekla, jeza, godrna, stoka...ne vem tko čudno...težko opisat. Ponavadi se nam to zdej dogaja, ko pol stvari že pove, potem pa hoče nekaj več, začne žlobodrat po svoje mi2 pa ne zastopvauser posted image pol je pa godrnanje...mene spominja na trmarjenje, ker ni jok, pa ni cvilenje, ampak nekaj vmes...da nama vedet, da jo ne zastopiva in da se ne strinja...Tako da če ti to kaj pomagauser posted image Je pa res, da je to le kakih 3 x na dan, po 5 minut, pa sem že vsa na glavouser posted image da bi bilo to sred noči, pa po pol ure...ojej, puncica ne vem kaj naj ti rečem, ampak sej bo minilo, možn pa da so to zobkiuser posted image pa da jo boli, ker vsi pravijo da so 5 ke najbl zahtevne. Pri nas nismo niti za ene zob vedl da raste, sedaj ko ima pa zadaj vse rdeč, pa ko tkole neki tečnar, se mi pa zdi, da je pa to posledica izraščanja zob!!!Jaz sem tečna že če sam vem, da bom mogla k zobarju, pa še nič ne boli, kaj šele da mi kaj bolelouser posted image

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
28.3.2006 9:00:58   
Barbs
IZVIRNO SPOROČILO: puncica
Po moje res išče meje, ampak kr iznenada, kr ne morem verjet. user posted image

Mala punčica ve, da bo kmalu prišel NOV dojenček. user posted image

Fajn jo imej rada, pa seveda ji to tudi večkrat na glas povej . Da je najlepša in najbolj pridna punčica na svetu. Da je princeska. Da ima lepe laske. Da boste sicer res imeli še enega dojenčka, ampak, da bo drugačen od nje. Ona bo še vedno tvoja punčica, lepa lepa...user posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
28.3.2006 9:12:09   
tinkatonka
O joj...sicer ne vem kaj bi ti svetovala, ker se sama šele učim biti mama.

Upam da se bo stanje čimprej normaliziralo.user posted image user posted image user posted image

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......