puncica -> Punčica se mi nonstop dere!!!!!! (23.3.2006 7:42:47)
|
Mi smo že čist na koncu z živci. Tamala se mi dere že en teden nonstop, res nonstop, ko jo neki pikne se začne dret in to ni jok ampak kr neko jamranje, pa drži flašo v roki pa v ustih dudo pa se dere, pa jo pogledaš pa se dere, pa jo ogovoriš pa se še bol dere, pa jo ignoriraš najde neki zanimivga je 5 min tiho potem spet dere. Jo vzameš na roke, se dere, jo vprašaš kaj bi rada a bo jedla al bo pila al kaj bo, reče to jedla to jedla, pol pa nič ne poje Po moje ji zobi spet rastejo čeprav po drugi strani pravi da jo ušes boli, pa gremo k zdravniku pa reče ja malo je rdeče ampak ni za antibiotik in to je pri nas grozno, potem ima vročino, nima vročine, ima vročino nima vročine, skratka zadnji teden sva oba z možem že čist na koncu z živci. Jaz se derem na njega on name, vsi smo živčni, tamala pa kr živcira, pa je no rokah pa se dere. Pol pa kot bi odrezal včeraj ob devetih bila ko prerojena, plesala pela, nič jokala, skratka 100% drugi otrok. Pa ponoč spet dretje, pa hoče mlek, pa ji ga naštimaš pa zagreješ, pa se dere ni topel, gret (zagret), pa ji razlagaš da je topel da naj proba pa se še kr DEREEEEEEEEE. Kaj jo naj po rit al kaj naj naredite v teh primerih, a kaj ko ne veš al jo kaj boli al se dere tja v tri dni, ker pač ji nisem dala čevle gor namesto copat al pa nisem naštimala Nodija na računalnik. A se bo skoz tako drla a bo še slabš al kaj. Skratka to drenje imam že vrh glave. Sem se tud že na tamalo zdrla, ker mi gre že vse pošteno na živce, trebuh me nervira, pa vse me tišči, tamal/a v trebuhu mi bo noge pod rebra zvalil, pa nič ne morem jest, ker mi bo trebuh razgnal, pa zgaga me peče, pa spat ne morem, pol se še pa celo popoldne tamala dere. No tako zdej pa prosim za komentar. A sem res tako nemogoča in netolerantna mama?
|
|
|
|