|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Puder Revlon
9.10.2007 9:52:31   
ery
ve katera slučajno, kje še to kozmetiko prodajajo, ker bi rabla njihov puder...

Hvala.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Puder Revlon
9.10.2007 9:53:30   
Anonimen
Muller vem da je imel Revlon, pa v Nami, Pa Limoni men se zdi tud.

(odgovor članu ery)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
9.10.2007 9:58:52   
petja
Revlon prodaja Lek. V Lj ga imajo v njihovi prodajalni pri sedežu firme na Verovškovi.

Lp, petja

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.10.2007 10:04:37   
ery
Pa je dober ta puder Revlon? Mi ga je ena ful priporočala za mojo mešano kožo...

Ma katera izkušnje?

(odgovor članu petja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.10.2007 10:08:59   
Anonimen
Colorstay misliš?

Meni je premočen, pa ogrce mi povzroča. Ful je videt kot maska k ga daš gor.
Jst imam mastno kožo in imam trenutno Nivea with rice in mi je ful všeč.

(odgovor članu ery)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
9.10.2007 10:14:17   
ery
Karin, a veš, da ne vem katerega je mislila, samo rekla je, da je ful dober, pa kao za masten T predel. To imam jaz-ogrce na T predelu. Kaj svetuješ? Ali ta Nivea dobro prekrije?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.10.2007 10:56:46   
katarina2004
Jaz bi se strinjala z Karin 24 tudi sama sem uporabljala Revlonov colorstay so se mi čez nekaj časa pojavili čisto drobni mazolji po čelu.
Pa to je tudi res, da je zelo gost in se težko razmaže.

Sedaj imam Lorealovega Truematch in sem zelo zadovoljna.

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.10.2007 11:08:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ery

Karin, a veš, da ne vem katerega je mislila, samo rekla je, da je ful dober, pa kao za masten T predel. To imam jaz-ogrce na T predelu. Kaj svetuješ? Ali ta Nivea dobro prekrije?

Ja enim ta puder ful odgovarja, enim pa ful ogrce povzroča. Mogoče bi blo pametno da si zrihtaš kkšn testerček.
Ja nivea kar prekrije, ne kot maska, ampak dovolj, k jst tud nimam ne vem kako lepe kože. Uporabljam pa tud korektor pa puder v prahu čez.
Od manhatna za mastno kožo puder kompakten. Z čopičem čez nanesem.

(odgovor članu ery)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
9.10.2007 11:54:11   
Anonimen
Meni je revlon zakon, edini ki ne vleče na rdečo ampak normalno naravno polt. Jaz mam color stay-soft flex. Je pa res, da nimam problematične kože.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
9.10.2007 12:42:50   
amalija
Meni je tudi colorstay povzročal ogrce, zdaj imam pa njihovega hmuser posted image  ne vem, kako se mu reče, antiage neki  - evo, sem šla pogledat
Age Defying Make up with Botafirm SPF 20

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.