Puder Revlon (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Lepota in moda

Sporočilo

ery -> Puder Revlon (9.10.2007 9:52:31)

ve katera slučajno, kje še to kozmetiko prodajajo, ker bi rabla njihov puder...

Hvala.

Anonimen -> RE: Puder Revlon (9.10.2007 9:53:30)

Muller vem da je imel Revlon, pa v Nami, Pa Limoni men se zdi tud.

petja -> RE: Puder Revlon (9.10.2007 9:58:52)

Revlon prodaja Lek. V Lj ga imajo v njihovi prodajalni pri sedežu firme na Verovškovi.

ery -> RE: Puder Revlon (9.10.2007 10:04:37)

Pa je dober ta puder Revlon? Mi ga je ena ful priporočala za mojo mešano kožo...

Ma katera izkušnje?

Anonimen -> RE: Puder Revlon (9.10.2007 10:08:59)

Colorstay misliš?

Meni je premočen, pa ogrce mi povzroča. Ful je videt kot maska k ga daš gor.
Jst imam mastno kožo in imam trenutno Nivea with rice in mi je ful všeč.

ery -> RE: Puder Revlon (9.10.2007 10:14:17)

Karin, a veš, da ne vem katerega je mislila, samo rekla je, da je ful dober, pa kao za masten T predel. To imam jaz-ogrce na T predelu. Kaj svetuješ? Ali ta Nivea dobro prekrije?

katarina2004 -> RE: Puder Revlon (9.10.2007 10:56:46)

Jaz bi se strinjala z Karin 24 tudi sama sem uporabljala Revlonov colorstay so se mi čez nekaj časa pojavili čisto drobni mazolji po čelu.
Pa to je tudi res, da je zelo gost in se težko razmaže.

Sedaj imam Lorealovega Truematch in sem zelo zadovoljna.

Anonimen -> RE: Puder Revlon (9.10.2007 11:08:29)

IZVIRNO SPOROČILO: ery

Karin, a veš, da ne vem katerega je mislila, samo rekla je, da je ful dober, pa kao za masten T predel. To imam jaz-ogrce na T predelu. Kaj svetuješ? Ali ta Nivea dobro prekrije?

Ja enim ta puder ful odgovarja, enim pa ful ogrce povzroča. Mogoče bi blo pametno da si zrihtaš kkšn testerček.
Ja nivea kar prekrije, ne kot maska, ampak dovolj, k jst tud nimam ne vem kako lepe kože. Uporabljam pa tud korektor pa puder v prahu čez.
Od manhatna za mastno kožo puder kompakten. Z čopičem čez nanesem.

Anonimen -> RE: Puder Revlon (9.10.2007 11:54:11)

Meni je revlon zakon, edini ki ne vleče na rdečo ampak normalno naravno polt. Jaz mam color stay-soft flex. Je pa res, da nimam problematične kože.

amalija -> RE: Puder Revlon (9.10.2007 12:42:50)

Meni je tudi colorstay povzročal ogrce, zdaj imam pa njihovega hm[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] ne vem, kako se mu reče, antiage neki  - evo, sem šla pogledat
Age Defying Make up with Botafirm SPF 20

Stran: [1]