|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pušenjak svetuje-zanositev :))
6.5.2005 7:52:27   
Bety
he he he he

Nasmejala sem se resnično.....

/////////

Vprašanje je bilo, katera hrana najbolj pomaga k zanositvi.....

odgovor:

Avtor: Stanko Pušenjak
Datum: 04-05-05 22:09

hm... res je, da gre ljubezen tudi skozi želodec vendar je teorij o vrsti hrane, ki ima čarobni učinek veliko, njihova vrednost pa upada premosorazmerno z njihovim številom. Že sam pojem "teorija" opisuje "teoretično domnevo brez praktičnega dokaza", večinoma torej "kr neki".
Jaz zaupam npr. "romantični teoriji", ki vsebuje zmes italijanske večerje v petih pogrinjkih z desertom jagod in smetane ter z dodano steklenico šampanjca, z ovonjanim zrakom po vaniliji in vrtnicah, v okolju polnem sveč in romantične glasbe, po možnosti na samotnem otoku ali sredi meter visoko zasnežene pokrajine.
Pomaga tudi "teorija s strelo", ki udari v električno naplejavo stanovanju ravno toliko, da se pokvarijo vse elektronske naprave TV, PC, radio in HIFI ter ogrevanje stanovanja, ostanejo pa bolj robustne naprave kot so štedilnik, hladilnik in bojler ter manj svetle žarnice na nočnih omaricah. :-)))
///////////

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Zadnje čase je ta naš Puško dobre volje...mogoče je kakšno bejbo soznal pa mu rožce cvetijo....

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
6.5.2005 7:55:26   
ElaM
Jest sem se tud včeraj full nasmejala odgovoru.:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.5.2005 7:57:18   
Udb
Tale dr. ga pa kar malo serje!! :)-:)-:)-:)-:)- Sem se že včeraj smejala kot nora, ko sem brala en odgovor za toxo!!
Mora biti pa hudo smešno, ko dobivaš taka bedasta vprašanja!!

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.5.2005 8:03:03   
darjatimci
Dobr je da mu pri vseh obveznostih rata še uporabit smisel za humor,je faca:)-

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.5.2005 8:45:35   
Anonimen
Bravo!

(odgovor članu Bety)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
6.5.2005 8:47:24   
Mina1
Ma super je tale dr. Pušenjak. Še dobro, da ima smisel za humor poleg svoje strokovnosti.

pa-pa Mina1

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.5.2005 8:48:54   
PiaM
Faca! :)-

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.5.2005 21:52:59   
pepi1
Moram rečt, da tudi mene zabava s svojimi dogovori. Mi je prav všeč ko na kakšna tako nerazumljiva vprašanja odgovarja s humorjem. Pa domišljija tudi nima meja!! Ko bi bilo tudi v ordinacijah več takih.

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?