Pušenjak svetuje-zanositev :)) (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Bety -> Pušenjak svetuje-zanositev :)) (6.5.2005 7:52:27)

he he he he

Nasmejala sem se resnično.....

/////////

Vprašanje je bilo, katera hrana najbolj pomaga k zanositvi.....

odgovor:

Avtor: Stanko Pušenjak
Datum: 04-05-05 22:09

hm... res je, da gre ljubezen tudi skozi želodec vendar je teorij o vrsti hrane, ki ima čarobni učinek veliko, njihova vrednost pa upada premosorazmerno z njihovim številom. Že sam pojem "teorija" opisuje "teoretično domnevo brez praktičnega dokaza", večinoma torej "kr neki".
Jaz zaupam npr. "romantični teoriji", ki vsebuje zmes italijanske večerje v petih pogrinjkih z desertom jagod in smetane ter z dodano steklenico šampanjca, z ovonjanim zrakom po vaniliji in vrtnicah, v okolju polnem sveč in romantične glasbe, po možnosti na samotnem otoku ali sredi meter visoko zasnežene pokrajine.
Pomaga tudi "teorija s strelo", ki udari v električno naplejavo stanovanju ravno toliko, da se pokvarijo vse elektronske naprave TV, PC, radio in HIFI ter ogrevanje stanovanja, ostanejo pa bolj robustne naprave kot so štedilnik, hladilnik in bojler ter manj svetle žarnice na nočnih omaricah. :-)))
///////////

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Zadnje čase je ta naš Puško dobre volje...mogoče je kakšno bejbo soznal pa mu rožce cvetijo....

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

ElaM -> Pušenjak svetuje-zanositev :)) (6.5.2005 7:55:26)

Jest sem se tud včeraj full nasmejala odgovoru.:bravo::bravo::bravo:

Udb -> Pušenjak svetuje-zanositev :)) (6.5.2005 7:57:18)

Tale dr. ga pa kar malo serje!! :)-:)-:)-:)-:)- Sem se že včeraj smejala kot nora, ko sem brala en odgovor za toxo!!
Mora biti pa hudo smešno, ko dobivaš taka bedasta vprašanja!!

darjatimci -> Pušenjak svetuje-zanositev :)) (6.5.2005 8:03:03)

Dobr je da mu pri vseh obveznostih rata še uporabit smisel za humor,je faca:)-

Anonimen -> Pušenjak svetuje-zanositev :)) (6.5.2005 8:45:35)

Bravo!

Mina1 -> Pušenjak svetuje-zanositev :)) (6.5.2005 8:47:24)

Ma super je tale dr. Pušenjak. Še dobro, da ima smisel za humor poleg svoje strokovnosti.

pa-pa Mina1

PiaM -> Pušenjak svetuje-zanositev :)) (6.5.2005 8:48:54)

Faca! :)-

pepi1 -> Pušenjak svetuje-zanositev :)) (9.5.2005 21:52:59)

Moram rečt, da tudi mene zabava s svojimi dogovori. Mi je prav všeč ko na kakšna tako nerazumljiva vprašanja odgovarja s humorjem. Pa domišljija tudi nima meja!! Ko bi bilo tudi v ordinacijah več takih.

Stran: [1]