Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Psihološki testi za službo 5.12.2007 9:00:39
|
|
|
|
lelaval
|
Baje v vsaki službi delaš samo 1x v življenju teste (takšna je vsaj včasih bila praksa), če pa čez leta ponovno kandidiraš pri delodajalcu, kjer si že delala, pa naj bi vzeli teste, ki si jih že opravila. Če pa je kaj drugače, pa ne vem - me lahko popravite.
|
|
RE: Psihološki testi za službo 5.12.2007 9:20:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja sej sm jim povedala, da sm že delala, pa pravjo da je to drugo delovno mesto in da je že tok cajta minilo in bla bla bla!Men pa to tok teži!
|
|
|
|
RE: Psihološki testi za službo 5.12.2007 12:07:25
|
|
|
|
mojsoncek
|
Predvidevam, da se testi kar dosti razlikujejo in so vezani na posamezna delovna mesta. Po moji kmecki logiki testi niso isti za clana uprave ali pa delavca v proizvodnji. Pa se podjetja verjetno uporabljajo "svoje" oz. drugacne teste in se bos na to zelo tezko vnaprej pripravila. Ti kar lepo, cimbolj sprosceno na teste, pa bos dobila najboljsi rezultat.
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.