Psihološki testi za službo (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Finančne dileme starševstva

Sporočilo

Anonimen -> Psihološki testi za službo (5.12.2007 7:39:47)

Ne vem točno kam bi tole uvrstila, pa naj bo zaenkrat tu.

Verjetno me čakajo zopet psihološki testi z anovo delovno mesto, čeprav organizacije ne bom zamenjala, pa tud delala sem jih cca. 4 leta nazaj.Se mi zdi tok trapasto tole še enkrat, ker mi ful težijo te testi.

A ima morda katera kak vzorec tega, da se malo pripravim?

Hvala!

lelaval -> RE: Psihološki testi za službo (5.12.2007 9:00:39)

Baje v vsaki službi delaš samo 1x v življenju teste (takšna je vsaj včasih bila praksa), če pa čez leta ponovno kandidiraš pri delodajalcu, kjer si že delala, pa naj bi vzeli teste, ki si jih že opravila. Če pa je kaj drugače, pa ne vem - me lahko popravite.

Anonimen -> RE: Psihološki testi za službo (5.12.2007 9:20:37)

Ja sej sm jim povedala, da sm že delala, pa pravjo da je to drugo delovno mesto in da je že tok cajta minilo in bla bla bla!Men pa to tok teži!

mojsoncek -> RE: Psihološki testi za službo (5.12.2007 12:07:25)

Predvidevam, da se testi kar dosti razlikujejo in so vezani na posamezna delovna mesta. Po moji kmecki logiki testi niso isti za clana uprave ali pa delavca v proizvodnji. Pa se podjetja verjetno uporabljajo "svoje" oz. drugacne teste in se bos na to zelo tezko vnaprej pripravila.
Ti kar lepo, cimbolj sprosceno na teste, pa bos dobila najboljsi rezultat.

LUNA06 -> RE: Psihološki testi za službo (7.12.2007 7:37:51)

Pa je to sploh pravilo, da se delavca testira pred nastopom službe.Moj mož ima sedaj že 4.službo, pa pravi, da še nikoli ni delal testov.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Stran: [1]