Paštetka
|
mene pa motijo psi v trgovinah. In zdaj sem si zamišljala, en sobotni spar, ko je nabito poln in v vrsti čakaš kar nekaj časa, pa potem še pse zraven. No way. 1. zaradi varnosti (nimajo vsi šolanih psov). Pes- trgovina-gužva, mi ne potegne. A bi potem moral lastnik pred vstopom pokazati karticošolanja? kako bi jih potem ločevali? 2. Se opravičujem, ker bom verjetno s tem stavkom marsikomu stopila na žulja, ampak meni psi ne dišijo. Žal mi je, ampka tako je. In si ne predstavljam oddelka, kjer lepo dišijo žemljice, pa zraven psa, ki ga lastnih ne pedena ravno. 3. mojima otrokoma bi verjento bilo takrat v trgovini bolj zabavno in bi verjento lahko 3x dlje časa preživela v trgovini. Vendar se bojim, da le do kakšanega 1. ugriza. Saj vem, da vsi ne grizejo, samo psi so psi in nikoli ne veš, katerei parfum, meso ali zvok ga naredi norega, da ne pobesni. 4. Meni je vseeno, če je mali ali velik pes v trgovini. Glede na izkušnje me je strah bolj teh psov "torbičarjev", ker tile ponavadi najbolj zobe kažejo. 5. In mi je čisto prav, da psi ne smejo v trgovine. Nek red pa mora biti. Če kadilci ne smejo noter kaditi, če ne moreš iti kar v vsako restavracijo brez kravate, če je nekje dovoljena samo večerna toaleta, če tudi nudisti ne morejo šetati po celem kampu nagi in se morajo obleči za v štacuno, potem mislim, da tudi psi naj raje ostanejo zunaj na svežem zraku, kjer bodo imeli več haska, kot pa noter v štacuni. Nimam pa nič proti, da kje blizu parka kdo naredi kakšen kafič za ljubitelje malih živali, zaradi mene tudi kakšno mini restavracijo. Ampak potem tak kraj, kjer drug folk (folk, ki ni ravno ljubitelj psao iz takšnih ali drugačnih razlogov)lahko izbira kam bo šel pit, jest, ne pa na splošno trgovine, kamor moraš obvezno zaviti.