|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prvo skupno srečanje v vrtcu
23.3.2008 21:03:36   
atanja
Mene  pa zanima kako zgleda skupno srečanje v vrtcu? Ko starši pridejo v vrtec za eno uro da vidijo kaj se kaj dogaja tam?
Zanima me predvsem za jasli?

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 23.3.2008 22:16:44 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Skupno srečanje
23.3.2008 21:18:20   
ona
Mi smo imeli v jaslih tako,da smo bili starši z otroci vsi tam skupaj in tekali po igralnicah in v vsaki igralnici se je nekaj dogajalo!
Pa starši smo med sabo se še nekako spoznali in je bilo zelo lepo,otroci pa so se naigrali še z drugimi,res fajn srečanje!
Potem ponavadi pri nas organizirajo decembra tako srečanje,ampak brez otrok in se ponavadi krasi vrtec,pa zavija darila za otroke.
V glavnem izpadejo taka srečanja prav super!!

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Skupno srečanje
24.3.2008 20:45:22   
taši84
atanja!
pr ns to zgleda tko da otrok pride z mamico ali očijem in je pri nas v sobi približno uro do ure in pol-odvisno od otroka, če fajn joka in se noče zamotit z igračami prej odideta. medtem se starš velik pogovarja z obema vzg. in pomočnico. čim več ko boš spraševala kako poteka določena rutina lažje ti bo in tudi za tvojega otroka. ker ko vidiš kako se odvija dopoldne ti je v olajšanje. pr ns smo mel primer k so mame v garderobi jokale ker niso mogle vrjet da njihov otroka nič ne joka. najina skupina je prov fajn, nihče ni jokal že od prvega dne. sva pa veliko peli in bili z njimi na tleh tko kot sva še sedaj.
uvajanje se je počasi podaljševalo- se pravi sredi tedna je otrok prišel na zjatrk in bil do kosila. v drugem tednu pa je sredi tedna že poskušal spati v vrtcu. to je to. če te še kj zanima pa mi pošlji ZS. upam da se ti kj pomagala.

**Septembra bomo trije....**

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?