Prvo skupno srečanje v vrtcu (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Vrtec in varstvo

Sporočilo

atanja -> Prvo skupno srečanje v vrtcu (23.3.2008 21:03:36)

Mene  pa zanima kako zgleda skupno srečanje v vrtcu? Ko starši pridejo v vrtec za eno uro da vidijo kaj se kaj dogaja tam?
Zanima me predvsem za jasli?

ona -> RE: Skupno srečanje (23.3.2008 21:18:20)

Mi smo imeli v jaslih tako,da smo bili starši z otroci vsi tam skupaj in tekali po igralnicah in v vsaki igralnici se je nekaj dogajalo!
Pa starši smo med sabo se še nekako spoznali in je bilo zelo lepo,otroci pa so se naigrali še z drugimi,res fajn srečanje!
Potem ponavadi pri nas organizirajo decembra tako srečanje,ampak brez otrok in se ponavadi krasi vrtec,pa zavija darila za otroke.
V glavnem izpadejo taka srečanja prav super!!

taši84 -> RE: Skupno srečanje (24.3.2008 20:45:22)

atanja!
pr ns to zgleda tko da otrok pride z mamico ali očijem in je pri nas v sobi približno uro do ure in pol-odvisno od otroka, če fajn joka in se noče zamotit z igračami prej odideta. medtem se starš velik pogovarja z obema vzg. in pomočnico. čim več ko boš spraševala kako poteka določena rutina lažje ti bo in tudi za tvojega otroka. ker ko vidiš kako se odvija dopoldne ti je v olajšanje. pr ns smo mel primer k so mame v garderobi jokale ker niso mogle vrjet da njihov otroka nič ne joka. najina skupina je prov fajn, nihče ni jokal že od prvega dne. sva pa veliko peli in bili z njimi na tleh tko kot sva še sedaj.
uvajanje se je počasi podaljševalo- se pravi sredi tedna je otrok prišel na zjatrk in bil do kosila. v drugem tednu pa je sredi tedna že poskušal spati v vrtcu. to je to. če te še kj zanima pa mi pošlji ZS. upam da se ti kj pomagala.

Stran: [1]