|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prvic CR, drugic naravni porod
19.7.2009 22:09:17   
Ayo
Zanima me tiste, ki ste v prvo imele CR, v drugo pa vam je uspelo roditi naravno, koliko ste se priblizale PDP-ju (ste rodile prej, na rok, kasneje)? In kako se je zacelo, s popadki, odtek plodovnice...?

Meni se manjka malo manj kot 3 tedne, in moj G se cedalje bolj nagiba k CR. V prvo sem ga imela, ker ko sem bila odprta 8cm se je mali zagozdil in ni sel vec naprej (smo probavali 5 ur), rodil se je tudi s 4540g in na koncu je bilo verjetno bolje za oba, da se je koncalo s CR.
Sedaj G pravi, da ce bo tudi v drugo tezkokategornik (kar je velika verjetnost), je mogoce bolje CR...

Jaz si pa tako zelim naravnega poroda... user posted image user posted image user posted image

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prvic CR, drugic naravni porod
20.7.2009 11:41:51   
soncek.djukelica
ayo, držim pesti zate in za naraven porod!
drži se, punca, pa oglasi se kaj, ko utegneŠ!

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.7.2009 13:51:08   
Ayo

IZVIRNO SPOROČILO: soncek.djukelica

ayo, držim pesti zate in za naraven porod!
drži se, punca, pa oglasi se kaj, ko utegneŠ!

hvala! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ti pa javim novicko na gsm! user posted image

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.7.2009 14:03:50   
end1
tri dni čez rok so se začeli moji popadki, četrti dan sem z EA in umetnimi popadki rodila. Splača se. Srečno!

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.7.2009 14:06:04   
Anonimen
4 dni pred rokom s svojimi popadki,nato so mi dali umetne,predrli mehur in sem rodila v treh urah

(odgovor članu end1)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
24.7.2009 14:06:26   
eva1
Jaz sem imela v prvo elektivni CR zaradi med. vstave..potem sem 14 mesecev po CR zanosila in v drugo rodila brez problemov..sicer so se tudi pri meni nagibali za CR, ampak sem želela probati po naravni poti! Porod se je začel z odtekom vode, popadkov nisem imela..čakali smo 3 ure potem so mi rekli, da če želim lahko počasi poskusimo z umetnimi v kar sem privolila..počasi so mi popadke stopnjevali, niso želeli preveč na hitro zaradi CR! Močni popadki so se začelo okoli 14h rodila sem potem ob pol desetih zvečer...sicer se sliši dolgo, ampak meni se ni zdelo..ubistvu je bila tamala v kanalu že okoli pol osmih samo smo kao čuvali presredek, potem ob pol desetih je rekla, da more prerezati in je v enem popadku padla ven..je imela velik obseg glave 38cm, drugače bi vrjetno že prej rodila!
Aja oba sem rodila 14 dni pred rokom, mala je bila težka 3670g! Itak pa te v drugo ne matrajo predolgo..jaz sem veljala za prvorodko, ker prvič se porod tudi začel ni, nisem se odpirala CR je bil napovedan...če se že 1x odpirla je baje v drugo lažje, hitreje...tak da poskusi, če ne bo šlo, bodo itak prej naredili CR!
No moja sestra je tudi imela v prvo CR, v drugo je brez težav rodila naravno...je pa seveda čist en drug filing k rodiš al pa po CR...

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.7.2009 13:12:11   
Mokka
Ayo, jaz te zeloooooooo podpiram za naraven porod, ce le dopuscajo moznosti za to. To pomeni, da je s teboj in malim v trebuscku vse ok. Jaz sem v prvo imela CR. 11dni cez PDP sem rojevala cel dan, na koncu se je mala skoraj zataknila, saj je imela 38cm obsega glave (4kg, 52cm). To pomeni da nikakor ni mogla cez porodni kanal, saj sem predrobna in premajhna zanjo. Koncalo se je s CR. Dolgo nisem mogla dojeti, da mi enostavno en film manjka... porod... in si gaaaaaaaa zeloo zelim v drugo! Zdaj pocasi nacrtujemo v drugo in ce se bo le dalo se bom odlocila za CR. Ce mi bodo le dali na izbirouser posted image

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.7.2009 19:59:57   
Ayo
Hvala punce za odgovore! user posted image user posted image user posted image

Danes sem bila ponovno na pregledu in G mi je vlil upanje, da lahko vsekakor poizkusimo. Mi je tudi rekel, da pac bom bolj pod kontrolo med rojevanjem zaradi CR. Skratka noben problem! Sem bila ful vesela!! user posted image
PDP 9.8., naslednji pregled 6.8. ce user posted image prej ne prehiti! user posted image

(odgovor članu Mokka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......