|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prvi zobki
22.9.2010 12:36:32   
sonček88
Zdravo punce. Matija je star 4 mesece in 2 dni. In prej 2 tedni, se mi je začel zbujati ponoči v joku in ga ne potolaži ne mleko ne čaj ne duda...Slini pa se že kake 3 tedne in tudi rokice in tiste igrače za dlesni tlači v usta...
Krči so šli mimo...niti lačen ni..tko da po moje bi mogli biti zobki problem...no nisem več pametna:////
Zanima me če morda katera od vas, je imela podobne izkušnje in če pozna kak dober gel za dlesni...

Najlepše je v družbi ljubljenih oseb.
***MATIJA***
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prvi zobki
22.9.2010 12:43:10   
Hope2
Počel je isto, PA niso bili zobki, pač obdobje, nimam pojma kaj. Greš v lekarno pa kupiš gel, vsa umetnost. Nekaterim otrokom paše calgel, drugim kaj drugega. Probaj, če bo kaj bolje, nam ni pomagal. Ko so bili zobki, se je videlo na dlesnih in takrat sem mu dala pred spanjem calpol, in takrat je mirno spal, dokler ni calpol popustil. Slina in rokice niso nujno znak zobkov. Naš se je slinit začel v potokih od 2 meseca, prvi zobek je ven prišel pri 8 mesecih. Preoblačila sme ga po 8x na dan ali pa je imel cele dneve zavezane slinčke. Ko je puzal, pa je prav potoke in jezerčka za sabo puščaluser posted image . Še zdaj pri 22 se slini ko polž vsak dan, četudi ni še  noben zob v zadnjih 5 mesecih ven prišel. 

(odgovor članu sonček88)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.9.2010 12:44:04   
koala
Moj se je tako obnašal od 3 meseca, pa smo prva zobka dočakali šele pri 6 mesecih.

Za masažo dlesni pa je mojemu najbolj pomagal Dentinox iz Mullerja.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu sonček88)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.9.2010 12:50:13   
sonček88
koala   kaj se je tudi tko zbujal ponoči in jok in stok???
ker do 2 tedna nazaj mi je spal celo noč in zdej pa se tko zbuja...mogoče je res obdobje..samo ker sem prvič mamica, nisem izkušena:)pa raje prašam:P

Najlepše je v družbi ljubljenih oseb.
***MATIJA***

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.9.2010 14:18:53   
K_a_t_i
sonček, če pogledaš pod majčice, boš videla, da se nas več ukvarja z isto zgodbo user posted image . Moja zadnja "teorija" je, da bi se on malo obrnil pa se še ne more in se jezi. Pod razlogi imam pa sicer še (opcije):
lačen
zobki
zebe
vroče
moti ga kovter
se mu kaj sanja
ga kaj šravfa

Jah,... kdo bi vedel.... Takle mamo!

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 22.9.2010 14:19:26 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu sonček88)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.9.2010 14:34:50   
kristinaj
ma zbujajo se ne vem zakaj.. naš kriči kje je moja muca maca in ko jo poiščem in mu jo dam zaspi naprej, pa tudi luna se bliža....

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu sonček88)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?