|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prvič noseče
8.12.2004 13:10:20   
spella
Ker sem tukaj gor še bolj ne sveže me zanima, koliko vas je, katere ste in koliko ste stare (če to ni skrivnost), ki boste ali ste prvič noseče oz.pričakujete prvega otoka?

Jaz bom jutri 26, mož je 23, poskušava prvi mesec...

Ne zamerit, če sem preveč firbčna.

Lep dan in naj vas:angel::angel::angel:čuvajo
Špela
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Prvič noseče
8.12.2004 13:11:32   
pupika
Midva sva oba 28, trudiva se od avgusta.

lp, pupika

(odgovor članu spella)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Prvič noseče
8.12.2004 13:19:26   
Lunca1
Ojla!

Jaz sem stara 31, fant 35, čakava pa prvega otročka. rok sem imela pa pred 8 dnevi.

Lp Lunca

(odgovor članu spella)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Prvič noseče
8.12.2004 13:20:11   
pika74
A te res zanima?

OK oba sva 30
nič otrok
nič nosečnosti
55. (petinpetdeseti) mesec poskušava

A si še firbčna?

Lp
Pika74
dons mal slabe volje

(odgovor članu spella)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Prvič noseče
8.12.2004 13:30:54   
baguSka
PIKA74!!!! Ne bit slabe volje..
Ne no, ker bomo potem še me slabe volje!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hitr piš nazaj da si že uredu - DRGAČ BOM KR JOKALA!!!

Drgač sva midva z mojim oba stara 26 (najlepša leta in tud najbl srečna bojo, če bo kej kmau kšna lepa novička!?!?!). Do marca mava čas da jo zveva, sej bo on pol že 27.
Sva pa glede :duda: šele začetnika, tko da mava še veliko upanja, tud če nama zdej ni uspelo.
Pozdravček,
Tadeja.

(odgovor članu spella)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Prvič noseče
8.12.2004 13:33:18   
bambi
Hja, jaz pa sem že prava fosilka, tukaj na forumu in tudi po letih.... ;) ;););) a nič zato, sem pa mlada po srcu :bravo::bravo::bravo:

Jaz sem 31, moj možek pa 30, še malo pa bo tudi on prestopil v 31.... :bravo::bravo::bravo:

Če bo vse po sreči bom mamica pri 32 :bravo::bravo:

Bambi

(odgovor članu spella)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Prvič noseče
8.12.2004 13:40:37   
pika74
Baguska ne :((.

Slabe volje sem, ker gre vse tok počas. Dons mi je G reku, da mi zadnji teden v dec. ne bo delal laparoskopije in se mi vse skup premakne v januar 2005. Pol pa je reku, da je najvec šans za :nosecka: v prvi polovici leta po laparoskopiji. Malo manj pa v drugi polovici. In če potem do konca l. 2005 ne bo nič, pol gremo na epruvetko. Pa bohve, kok se pol še na to epruvetko čaka:zmeden2::zmeden2::(:(.

Pa še to ne vem zdej, a nej grem smučat al ne konc leta. Prvič se mi je zgodl da mam dopust od 23.12. pa do 2.1. in zdej sm odvisna od te preklete M. Če pride dost zgodi, imam 24.12. laparo, če pa ne pa jo imam šele januarja:(:(:(.

Zakaj se ne da tkoj it na epruvetko??? pa nč čakat na te laparo pa kaj vem kaj še.

(odgovor članu spella)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Prvič noseče
8.12.2004 13:45:36   
baguSka
Vem da se ti zdele tile dnevi vlečejo k pr norcih, ampak boš vidla da ti bojo na koncu še prehitr minil!!! Včasih se tud jst sprašujm, zakaj gre vse kar je v zvezi z zdravstvom tko hudičevo počas!?!?!
Jst držim :miska::miska::miska::miska::miska: miljon pesti zate, ti pa poskus na svojmu obrazku obdržat čimveč :)-:):)-:):)-:):)-:):)-:):)- !
Smo s tabo!
Tadeja.

(odgovor članu spella)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Prvič noseče
8.12.2004 13:45:53   
martita
Živ,

jaz sem 26, moj :love: pa 30.
Poskušava tri mesece in srčno upava, da se bo božiček spomnil tudi na naju...9nebesa

Lp,
martita

(odgovor članu spella)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Prvič noseče
8.12.2004 13:47:08   
baguSka
ps: zgornji odg. je biu namenjen PIKI!

(odgovor članu spella)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Prvič noseče
8.12.2004 13:47:32   
bambi
Draga moja Pika74, moji prijateljici je G po 2,5 leih poskušanja postavil enako diagnozo kot tebi.... Bila je čisto na tleh, potem sta se še pol leta trudila :sloncek::sloncek::sloncek: in ko je preko vez, seveda, dobila napotnico za IVF, sploh ni rabila it, ker je bila :nosecka:, čisto po naravni poti. No in da ti povem, ko je rodila svojega sinka, je potem po 6 mesecih nenačrtovano zopet zagledala :modri:. Tako, da nikoli ne obupaj..... Pa poglej enako našo Tio, ki se je prav tako trudila več kot 2 leti, sedaj pa je v 1 letu kar 3x bila :nosecka:.

Glede smučanja pa ti jaz kar priporočam, da greš.... živi življenje, ker je samo eno, boš šla na histero januarja, ali pa tudi ne ;), verjemi, en mesec ne spremeni življenja, lahko pa marsikaj lepega zamudiš :morje:9nebesa

Pošiljam ti :rozica: in :pujs: za srečo

Bambi

(odgovor članu spella)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Prvič noseče
8.12.2004 13:48:28   
Sisy
jaz sem pa stara 26, moj dragi 28, ta mesec je bil najin 6. poskus in moram povedat da sva oba božišku pisala naj nama prinese :darilo: ki si ga želiva najbolj....

(odgovor članu spella)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Prvič noseče
8.12.2004 13:49:49   
emaa
Pika ne vem kaj naj ti rečem, jaz sem prav vesela, da se je pri meni začel premikat. Delava sicer na :duda: 13 mesecev in jaz tudi upam, da bom naslednje leto :nosecka:. Zdaj sva oba 28, vendar pa bom jaz vsaj 29 preden bom mamica, moj pa še ima šanso, da bo očka preden bo 29 let.
Pika pri meni je pred 14 dnevi na UZ zgledalo super, na vsakem nadaljnjem slabše, ker nimam O bom šli v druge boje in me me bo dala naprej v ambulanto za neplodnost, vendar vem da letos ne bo nič. Se bova pa z mojo G še letos srečali, da dobim izvide hormonskih preiskav (čakam Franco, da dam kri), raje pri njej kot da čakam na naslednje leto, v ambulanti pa ne pričakujem posebnih brzin.
želim tebi in vsem, ki na to že nekaj časa čakamo in tistim, ki so na tem začele delati, da bomo v naslednjem letu (nekatere morda še letos) srečke nosečke.
:rozica::rozica:

(odgovor članu spella)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Prvič noseče
8.12.2004 14:06:14   
anajmad
Joj,kako ste mlade:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
Jaz sem šele fosilka,sem stara že 35 let in če bo Bog dal,da podarim življenje še dvema:duda::duda:(samo,če mi bo sreča dana)bom stara 36 let,oz.če ne bo prvič dvojno,še pol 38 let:metulj:
Res pa je,da imam že eno velko pupo doma 10 let in enga:angel:,ki bi bil star 4 mesece.To so moji sedanji in upam,da tudi prihodnji otroci.
en lp:morje:D.

(odgovor članu spella)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Prvič noseče
8.12.2004 14:11:27   
inga
nismo tolk mlade, sam po duši :)-:)-:)- jaz sem 31 in do pred kakim letom na :duda: sploh pomislila nisem... moj je star isto, pa še ne vem, a je čist ziher. on bi še kar čakal :)-:)-:)- se bo izjasnu, ko bova stara 70 :)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu spella)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Prvič noseče
8.12.2004 14:13:18   
buškica
Meni je G rekel da so sedaj na vrsti tiste, ki so začele z pregledi v začetku leta 2004, jaz sem imela prvi pregeld 24.11.2004 pa mi je rekel da bom lahko srečna če pridem na vrsto konec leta 2005.
Očitko je, da je na srečo treba malo počakati.
lp buškica

(odgovor članu spella)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Prvič noseče
8.12.2004 14:14:48   
spella
Oh, punce!

Te teme nism začela, ker bi hotela katero spravt v slabo voljo. Jaz poznam iz vrtca eno nosečnico (sej ne, da bi kateri prvoščla, da tolk časa čaka), ki je prvič zanosila pri 40.-ih (trudila pa sta se z možem že od 28), čisto po normalni poti, ko je že čist obupala in se je sprijaznila, da pač ne bo imela otroka. In glej ga zlomka,rodi se ji prelep fantek, pred nekaj meseci pa še punčka (zdaj jih ima 42).

Jaz mislim, da za vsako na nebu sveti zvezdica in narava samo čaka na pravi čas, da jo spusti na zemljo.

PIA -Glede smučanja, pa glede na to, da sem DIF-ovka, absolutno, brez oklevanja priporočam, da greš na smučanje in daš možgane na OFF. Športna aktivnost dela čudeže, pa se tega sploh ne zavedaš. Upam, da jih bo tudi pri tebi.

LP in hvala vsem, ki vam je vseeno koliko ste stare vi in vaš dragi, važno je da si želite enga (ali več) luštkanih:duda: s katerimi boste že tako lepo življenje še polebšali. (Ne mislite samo na :duda:.Ne pozabite, da otroci gredo od doma in potem ostane samo še vaš lubi, zato, ga nikoli ne zanemarite!!!).

LP Špela

(odgovor članu spella)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Prvič noseče
8.12.2004 14:15:02   
buškica
Odgovor je namenjen Piki.
AJa, jaz sem 30, možiček pa 35 let.
čao

(odgovor članu spella)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Prvič noseče
8.12.2004 14:23:17   
bebi
Jst sm 28, mož pa 32 ;)

Lepo popoldne :rozica:

(odgovor članu spella)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Prvič noseče
8.12.2004 14:27:14   
saba
jaz 27, mož 29, trudiva se od maja 04..septembra odmrtje 2 plodov pri 9tednih

december - novi boji

(odgovor članu spella)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Prvič noseče
8.12.2004 14:28:51   
enci
Jaz;26
Moz;29
1 leto in 3 mesece delav ana tem
lp
enci:metulj:

(odgovor članu spella)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Prvič noseče
8.12.2004 14:32:27   
spella
Jaz sem pa mislila, da imate že skoraj vse enega pobalinčka doma. No pa nism edina, ki sem še trudi za prvega.

Lp Špela

(odgovor članu spella)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Prvič noseče
8.12.2004 14:41:05   
hhanahh
jst pa imam "skromnih" 36 :)-, moj dragi pa 31.Seveda sem prvič noseča in sem, oziroma bom, ko dobim izvide od AC,čist happy.Če bodo le ti dobri, seveda.
Pozdrav!
:kuza: :kuza: :kuza:

(odgovor članu spella)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   Prvič noseče
8.12.2004 15:52:25   
pika74
O punce mi je kr mal boljš. Mislm prej sm bla kr jezna na ves svet. Ma nimamo kej.

A veste kaj bom naredla. Najbrž bom še dons nesla smučke nabrust in pol bom od 23.12. pa do 2.1. smučala in upam, da mi rata Franco povozt.

Lp
Pika74
:metulj:

P.S.
:pujs: - vsaki enga za srečo in hvala za vzpodbudo:rozica::rozica::rozica::rozica:.

Držte se bejbike!

(odgovor članu spella)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   Prvič noseče
8.12.2004 16:45:48   
bambi
Evo Pika74 tako se dela :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:, smučke na noge, pa uživat, zvečer pa noge v luft pa uživat (pod dragim seveda) ;) pa boš videla kako bodo tudi jajčeca dobre volje in bojo kar skakala iz jajčnikov :bravo::bravo::bravo::bravo:

LP Bambi

(odgovor članu spella)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.