|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prvič na forumu
9.11.2004 16:08:23   
anja 26
Lep pozdravček vsem,

sem nova "obiskovalka" foruma.
Imam ful vprašanj, s možem se matrava (tri mesece) da bi naredila otročka pa nam ne rata, bila sem že enkrat noseča že pred sedmimi leti a takrat ni bil pravi čas. G je reku da je vse uredu in da ni nobenega problema da nebi zanosila. Je mogoče kdo z podobno situacijo, da me malo potolaži? Kolko časa ste probale preden ste:nosecka:?

Upam da bo kdo odgovoril

Lep pozdravček
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Prvič na forumu
9.11.2004 16:18:27   
KIRA
Pozdravljena!

Z možem sva ž leto ali dve pred poroko poskušala, ampak ne takoo zagnano. Po poroki l. 2000 pa tudi nekje 1 leto. Pa ni blo nič. Zato sva v l. 2001 naredila preiskave in bla sprejeta V postopek IVF. Prvi in drugi poskus nista prinesla rezultatov, zato sem pa zanosila v tretjem. Baje v tretje rado gre... Letos avgusta pa sem končno dobila mojo pikico....

Tudi tebi želim čimprej majhnega :angel:9nebesa
LP

(odgovor članu anja 26)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Prvič na forumu
9.11.2004 22:59:18   
petra + zoja
hello,
mislim, da bo saj boš videla,
pa čim prej:modri:, probaj za kakšen nasvet na zanositev in ovulacija vprašat!!!!
:rozica::rozica::rozica::rozica:
:sloncek::sloncek::sloncek:
:kuza::kuza::kuza::kuza:

(odgovor članu anja 26)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Prvič na forumu
10.11.2004 8:17:45   
pika78
Predvsem se čim manj obremenjujta s tem in bo prišlo samo od sebe.
Baje je v vsakem ciklusu 25% možnosti za zanositev in naj bi v v enem letu zanosilo 85 % žensk.
Tako da se res še nič ne sekirajta, ampak uživajta!
Jaz sem 5 let jemala kontracepcijske tabletke, potem sem jih pa prenehala,ker je ginekolog rekel, da jih je dobro kakšno leto prej, preden želiš zanosit, prenehat jemat. S fantom sicer še nisva nameravala imeti otročka tako hitro in sva v času ovulacije pazila, pa se je kljub temu 2 meseca po prenehanju jemanja tabletk zgodilo in sva bila ful presenečena... No, pa sva vseeno ful vesela - bolje prezgodaj kot da potem, ko bi želel, ni...
Lp in lep dan vsem!

(odgovor članu anja 26)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Prvič na forumu
10.11.2004 13:00:27   
lunca77
nc skrbet. tudi jaz sem bila v podobni situaciji in me je po pol leta ze malo stiskalo ampak se je zaenkrat vse srecno izteklo in pricakujem pikico aprila. meni je ginekolog svetoval, da ce v enem letu ne bo nic naj pridem na pregled. do takrat pa naj se nic ne sekiram. vcasih ne rata ze zato ker si prevec zelis prehitro.

upam, da ti bo cim prej uspelo do takrat pa uzivaj v poskusanju.

lp :nosecka:

(odgovor članu anja 26)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Prvič na forumu
10.11.2004 15:03:56   
anja 26
Najlepša hvala punce oz. mamice zelo sem vam hvaležna za vse te odgovore pa vzpodbudne besede,

res HVALA:rozica::rozica::rozica:

Lep dan čeprav deževen.

(odgovor članu anja 26)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Privatni vrtec!
ttamariskaa

Če vaš otrok ne bi bil sprejet v vrtec, bi ga raje vpisali v privatno varstvo ( več otrok različne starosti ) ki je ponavadi dražje, ali v privatni vrtec ( otroci v skupini s sovrtniki ), ki pa bi bil 30% dražji od vrtca?

otrok bi ostal doma ( babice, dedki ) (53%)

privat vartstvo (21%)

privatni vrtec (27%)

Število vseh glasov: 868

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!