Prvič na forumu (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

anja 26 -> Prvič na forumu (9.11.2004 16:08:23)

Lep pozdravček vsem,

sem nova "obiskovalka" foruma.
Imam ful vprašanj, s možem se matrava (tri mesece) da bi naredila otročka pa nam ne rata, bila sem že enkrat noseča že pred sedmimi leti a takrat ni bil pravi čas. G je reku da je vse uredu in da ni nobenega problema da nebi zanosila. Je mogoče kdo z podobno situacijo, da me malo potolaži? Kolko časa ste probale preden ste:nosecka:?

Upam da bo kdo odgovoril

Lep pozdravček

KIRA -> Prvič na forumu (9.11.2004 16:18:27)

Pozdravljena!

Z možem sva ž leto ali dve pred poroko poskušala, ampak ne takoo zagnano. Po poroki l. 2000 pa tudi nekje 1 leto. Pa ni blo nič. Zato sva v l. 2001 naredila preiskave in bla sprejeta V postopek IVF. Prvi in drugi poskus nista prinesla rezultatov, zato sem pa zanosila v tretjem. Baje v tretje rado gre... Letos avgusta pa sem končno dobila mojo pikico....

Tudi tebi želim čimprej majhnega :angel:9nebesa
LP

petra + zoja -> Prvič na forumu (9.11.2004 22:59:18)

hello,
mislim, da bo saj boš videla,
pa čim prej:modri:, probaj za kakšen nasvet na zanositev in ovulacija vprašat!!!!
:rozica::rozica::rozica::rozica:
:sloncek::sloncek::sloncek:
:kuza::kuza::kuza::kuza:

pika78 -> Prvič na forumu (10.11.2004 8:17:45)

Predvsem se čim manj obremenjujta s tem in bo prišlo samo od sebe.
Baje je v vsakem ciklusu 25% možnosti za zanositev in naj bi v v enem letu zanosilo 85 % žensk.
Tako da se res še nič ne sekirajta, ampak uživajta!
Jaz sem 5 let jemala kontracepcijske tabletke, potem sem jih pa prenehala,ker je ginekolog rekel, da jih je dobro kakšno leto prej, preden želiš zanosit, prenehat jemat. S fantom sicer še nisva nameravala imeti otročka tako hitro in sva v času ovulacije pazila, pa se je kljub temu 2 meseca po prenehanju jemanja tabletk zgodilo in sva bila ful presenečena... No, pa sva vseeno ful vesela - bolje prezgodaj kot da potem, ko bi želel, ni...
Lp in lep dan vsem!

lunca77 -> Prvič na forumu (10.11.2004 13:00:27)

nc skrbet. tudi jaz sem bila v podobni situaciji in me je po pol leta ze malo stiskalo ampak se je zaenkrat vse srecno izteklo in pricakujem pikico aprila. meni je ginekolog svetoval, da ce v enem letu ne bo nic naj pridem na pregled. do takrat pa naj se nic ne sekiram. vcasih ne rata ze zato ker si prevec zelis prehitro.

upam, da ti bo cim prej uspelo do takrat pa uzivaj v poskusanju.

lp :nosecka:

anja 26 -> Prvič na forumu (10.11.2004 15:03:56)

Najlepša hvala punce oz. mamice zelo sem vam hvaležna za vse te odgovore pa vzpodbudne besede,

res HVALA:rozica::rozica::rozica:

Lep dan čeprav deževen.

Stran: [1]