ČebelicaMaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: barni Tako da po mojem pač ni pripravljena, čeprav mi sama reče, da bi bila brez. Brala sem na več mestih, da je otrok pripravljen takrat, ko je 10 dni zapored zjutraj suha plenička. Jaz zdaj čakam, da bo pač suha plenička. Tudi jaz sem to brala, ampak v našem primeru to ne drži. Naša je bila podnevi suha že kake 2 leti, ponoči pa ne- do pred tremi tedni, ko je dobila norice- planička non stop polna in to ful, zato tudi nisem forsirala- tudi, če sem ji dala kdaj planičko gor za dnevno spanje-je bila planička močno polulana... potem pa smo ji razložili, ker je bilo po ritki in luliki res ogromno pikic, da to ni dobro za pikice, da morajo ostat na zraku- pa je rekla, da noče več planičke, da bo spala brez- v posteljo se je polulala samo prvi dan- ker je bila totalno izmozgana od bolezni in je dobila zdravila, pa je očitno tako globoko zaspala- potem pa niti enkrat več- kot bi odrezala- še dan prej pa tako polulana planička, da sem šla v Mullerja po dodatne vložke za v planice ... je pa res, da če bi se močenje postelje nadaljevalo, ne bi forsirala- ampak naša je tudi že dovolj velika, da se da z njo vse pogovorit... Ponoči sem jo samo enkrat poskušala budit, pa od zaspanosti itak ni mogla lulat- potem sem jo pustila in je kadar je bila sila, sama poklicala, sedaj pa tudi že lepo spi celo noč. Za vsak slučaj ji dam zvečer zraven postelje kahlico- če bi bila taka sila- in ene dvakrat je šla ponoči na kahlo čisto sama in potiho- sem potem šele zjutraj videla lužico...