barni -> RE: Prvič brez - ponoci (4.8.2010 7:50:56)
|
Sacherca, moja je tudi meni že večkrat rekla, da bi rada bila brez pleničke za spat. Stara je 2 leti in 8 mesecev, pa jo ima še za dnevno in nočno spanje oziroma tako bom reka, za spanje v postelji. Ker če preko dneva zaspi v avtu (tudi za 2h) se ne polula. Čez dan je suha 4 mesece. Ko je prvič rekla, da bi bila rada brez pleničke, sem jo dala spat brez pleničke, samo se je polulala v posteljo. To je bilo pri dnevnem spanju. Potem mi je čez čas rekla zvečer, da noče pleničke, pa sem jo dala spat brez in spet se je kmalu polulala in sem morala posteljo preobleči tako, da je ona še vedno spala na njej [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Se ni dala motit. Tako da po mojem pač ni pripravljena, čeprav mi sama reče, da bi bila brez. Brala sem na več mestih, da je otrok pripravljen takrat, ko je 10 dni zapored zjutraj suha plenička. Jaz zdaj čakam, da bo pač suha plenička. Ker naša je res mokra. Je pa res, da deklina čez dan veliko pije in prav tako zvečer, še v banji pije vodo. Zvečer gre lulat pred kopanjem in po kopanju. Pa je ponoči še vedno polulana plenica. Ni mi pa čisto jasno, zakaj se v avtu ne polula, v postelji pa, pa spi isto dolgo. Za v avto ji nikoli ne dam pleničke, samo podlogo. To da bi pa jaz ponoči vstajala in jo kar tako dajala lulat, pa mi ni ok. Če bi me poklicala ok. DA bi jo pa jaz zbujala, to pa ne. In tut upam, da ko se bo odvadla, da ponoči ne bo potem hodila lulat, ker smo komaj malo bolje začeli spat.
|
|
|
|