AKL
|
Živjo, sploh ne vem kje naj začnem, zgleda, da sem tud jaz noseča, saj sem opravila dva testa in na obeh , prav tako pa sem že prej začela sumiti, da se z mano dogaja nekaj čudnega, ob vračanju z dopusta so mi močno zatekle noge, par dni za tem, grozna jutranja slabost, drhtenje,napetost v prsih, špikanje, pa spodaj se mi zdi, kot da me vsake toliko časa stiska neka vez. No namesto, da bi se veselila sem v skrbeh , kajti noseča sem prvič in to pri 41 letih. Prej sem si otroka grozno želela, zdaj pa so s tem nastale neštete skrbi. Nasl. teden imam prvi pregled pri G, pa me zanima....glede na moja leta kaj vse moram vprašat, kašne preglede moram opravit. Skrbi me še moja anemija in slaba sedimentacija (vzroka nismo našli) saj sem morala eno več kot pol leta jamati Hematopan, potem sem ga zaradi močnih bolečin prenehala in sem začela jemati nar.doplonilo Algea 3 X na dan po 3. S hrano si ne morem nič pomagat. Imam pa še eno nevšečnost, majhna žleza pod pazduho, ki se prej ni večala, G pa me je opozoril, da se to z nosečnostjo lahko zelo poveča. Zdaj čutim, da se tudi tu nekaj dogaja. Skratka polna sem vprašanj. Sicer pa se občasno počutim zelo v redu, kot, da ne bi bilo nič, tudi večjih slabosti ni, ker jih nekako uspem pomirjat z pravilno prehrano. Kako pa sledijo pregledi pri G. torej zdaj bo prvi, pa naslednji kako naročajo? lp, in hvala za odgovore
|