AKL
|
Zdravo, No pa sem tudi jaz prejela prvo slikico od moje prve bejbice. Zdaj sem se vrnila od g., in zaenkrat je vse v najlepšem redu. Najprej mi je vzel bris, pravi, da je to najboljše ob začetku nosečnosti, potem mi je naredil ultrazvok in to je bilo to. Potem me je vprašal, če bom šla na nihalno, kar sem mu potrdila, on pa mi je dal še napotnico za amino, v lab. sem dala še kri, za holesterol, sladkor, krvno skupino, tokso., in urin. Zdaj sem naročena čez 4 tedne. Tudi g. mi je dejal, da lahko ob vročini vzamem kak lekadol, aspirin pa ne. Evik, me zanima, ti to zagotovo veš, danes je bila pred mano ena nosečnica, ki se ji trebuhček že fino pozna, pa jo je sestra priključila na ene aparature, kar nekaj časa...potem je rekla, da zgleda, da mali spančka, da ga bo probala zbudit. No potem so se zvoki res nekaj spremenili. Res ne vem kakšne meritve so to, zato, če se ti da, mi sam na kratko mal napiši. In kako se počutiš tik pred zdajci? In porod, si se odločila, da boš rodila klasično? Hvala v naprej za odgovor, Andreja
|