Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Prosim za nasvet: težave s prebavo! 29.5.2005 18:49:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Jz se izogibam "težke hrane", večinoma jem solatke na 1001 način, sadje, pire krompir z zelenjavnimi omakami, juhice, kosmiči...Meso in testenine pa mi precej "zapacajo" prebavo. Vse obroke sem si razdelila na dva dela, tako da npr. za kosilo najprej pojem čisto malo, nato pa čez eno uro še enkrat po malo. Poskusi pred vsakim obrokom spiti kozarec tekočine. Meni pomaga Donat, spijem pa veliko vode in nesladkanih zeliščnih čajev (mlačnih ali mrzlih).
|
|
|
|
Prosim za nasvet: težave s prebavo! 29.5.2005 18:53:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja, sem pa tudi jz prejšnji teden imela drisko in rahlo povišano temp.,(+slabosti in glavoboli) ampak sem ugotovila, da mi Tifol tablete ne odgovarjajo. Zdej jih že ene par dni ne jem in se počutim 80% bolje. (celo toliko bolje, da sem se začela spraševat al sem sploh noseča al ne). Folno kislino dobim s multivitaminskimi šumečimi tabletkami. Mogoče tudi tebi tifol ne odgovarja?
|
|
|
|
Prosim za nasvet: težave s prebavo! 29.5.2005 21:15:26
|
|
|
|
cuma
|
Jaz se tudi večinoma prehranjujem z "lahko prebavljivo" hrano, tifol pa jemljem že 4 mesece in dvomim,da bi mi ravno zdaj začel škodovati. Sem pa glede prebave zelo zaprtega tipa, zato me je zdaj to prav vrglo iz tira. Hrana je ista kot prej, prej me ni nič matralo, zdaj pa me boli trebuh. :zmeden2::zmeden2::zmeden2: Je lahko kriva ta drastična sprememba temperature? Ima še katera podobne izkušnje iz 12.-13.tedna?
|
|
|
|
Prosim za nasvet: težave s prebavo! 30.5.2005 9:27:22
|
|
|
|
Andy13
|
Cuma, tudi jaz imam kak dan prebavne motnje, noseča sem 13 t, sprehodi in precej tekočine, predvsem vode, pa mi zelo pomagajo. Ko je res hudo, si zvečer namočim suhe slive in jih zjutraj pojem (3 so že dovolj) in popijem vodo, v kateri so se namočile čez noč. Pa Donat mi tudi pomaga. Lp, Andy
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......