|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prosim za ideje
25.2.2011 10:16:24   
Anonimen
Lepo prosim,če mi pomagate kako naj hčerki stari 2leti naredim iz rumene majčke rožico za pusta?Hlače ima zelene spodaj je malo rumeno,ker noče oblečt zgornjega dela kostuma bi ji rada iz rumene majčke nekako naredila kostum (zgornji del).Zanima me iz česa ji naj naredi rožice iz katerega materiala in jih na majčko prišije?
Prosim tudi za kakšen link.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prosim za ideje
25.2.2011 10:25:54   
ksenija12
Je malo drugačna ideja za izdelavo rožice, ne direkt iz majčke, mogoče ti bo kaj pomagala: zadnjič sem gledala po eni lokalni televiziji kako so izdelovali pustno masko rožica- v bistvu so iz kartona naredili rumen 'klobuk' za na glavo, izrezali iz kartona bele liste za cvetove in jih potem s spenjačem speli na ta rumen klobuk. Spodaj so bili otroci v celoti oblečeni v zeleno (steblo) in so bili marjetice. Ampak pri tem je problem, da se lahko zgodi, da otrok ne bo hotel imeti na glavi 'klobuka'.

http://www.popolna-kmetica.blogspot.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.2.2011 10:50:07   
Anonimen
Ja sej to je težava pri nas,ker noče imeti nič na glavi.Naša ima cel kostum komplet za rožico smo ga kupili v BC ampak,ker ima zgornji del zadaj kapuco,ki je v obliki rožice ga sploh noče niti sprobati tako da bom nekako na rumeno majčko skušala prišiti kakšne rožice ali samo cvetove ampak ne vem iz katerega materiala jih naj naredimuser posted image

(odgovor članu ksenija12)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
25.2.2011 11:21:29   
barni
Poskusi iz filca. Lahko se ustaviš v Prometeju, tam imajo tak material in potem to prišiješ na majčko.

Jaz sem videla nekaj izdelkov na to temo, pa mi je fajn izpadlo. Tukaj imaš za primer majhne, ti pa lahko kupiš večji kos filca in narediš vsak listo posebej in prišiješ: http://www.svetidej.si/index.aspx?source=katalog&kategorija=15&nadgrupa=43&grupa=802&id=131600

http://www.svetidej.si/index.aspx?source=katalog&kategorija=15

Tako ji lahko narediš majčko, ki jo bo morda lahko še kdaj kasneje oblekla.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.2.2011 11:34:54   
Anonimen
Pri nas ni Prometeja,še kje drugje prodajajo take rožice ali pa filc?

(odgovor članu barni)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
25.2.2011 12:00:29   
Jada82
Kolkr sem vidla, lohk preko spleta naročiš. Al pa če mate v bližini kakšno prodajalno z blagom itd.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.2.2011 13:05:01   
HHH
lahko ji celo majčko pošiješ z rožicami iz filca. Bo kot en srčkan šopek. Ne vem no, mogoče bi znalo bit kjut.

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.2.2011 18:08:53   
Anonimen
Kje pa naj kupim filc?da je v barvi?

(odgovor članu HHH)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
25.2.2011 22:55:43   
maronine
mogoče je pa -listi od rožice-okrog vratu ne bi motili?no,ne rabi ravno čisto okrog vratu imet,lahko tudi čez ramena?taki viseči?sem nekje videla,ampak ne vem če bom našla link.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?