Prosim za ideje (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

Anonimen -> Prosim za ideje (25.2.2011 10:16:24)

Lepo prosim,če mi pomagate kako naj hčerki stari 2leti naredim iz rumene majčke rožico za pusta?Hlače ima zelene spodaj je malo rumeno,ker noče oblečt zgornjega dela kostuma bi ji rada iz rumene majčke nekako naredila kostum (zgornji del).Zanima me iz česa ji naj naredi rožice iz katerega materiala in jih na majčko prišije?
Prosim tudi za kakšen link.

ksenija12 -> RE: Prosim za ideje (25.2.2011 10:25:54)

Je malo drugačna ideja za izdelavo rožice, ne direkt iz majčke, mogoče ti bo kaj pomagala: zadnjič sem gledala po eni lokalni televiziji kako so izdelovali pustno masko rožica- v bistvu so iz kartona naredili rumen 'klobuk' za na glavo, izrezali iz kartona bele liste za cvetove in jih potem s spenjačem speli na ta rumen klobuk. Spodaj so bili otroci v celoti oblečeni v zeleno (steblo) in so bili marjetice. Ampak pri tem je problem, da se lahko zgodi, da otrok ne bo hotel imeti na glavi 'klobuka'.

Anonimen -> RE: Prosim za ideje (25.2.2011 10:50:07)

Ja sej to je težava pri nas,ker noče imeti nič na glavi.Naša ima cel kostum komplet za rožico smo ga kupili v BC ampak,ker ima zgornji del zadaj kapuco,ki je v obliki rožice ga sploh noče niti sprobati tako da bom nekako na rumeno majčko skušala prišiti kakšne rožice ali samo cvetove ampak ne vem iz katerega materiala jih naj naredim[sm=zmeden.gif]

barni -> RE: Prosim za ideje (25.2.2011 11:21:29)

Poskusi iz filca. Lahko se ustaviš v Prometeju, tam imajo tak material in potem to prišiješ na majčko.

Jaz sem videla nekaj izdelkov na to temo, pa mi je fajn izpadlo. Tukaj imaš za primer majhne, ti pa lahko kupiš večji kos filca in narediš vsak listo posebej in prišiješ: http://www.svetidej.si/index.aspx?source=katalog&kategorija=15&nadgrupa=43&grupa=802&id=131600

http://www.svetidej.si/index.aspx?source=katalog&kategorija=15

Tako ji lahko narediš majčko, ki jo bo morda lahko še kdaj kasneje oblekla.

Anonimen -> RE: Prosim za ideje (25.2.2011 11:34:54)

Pri nas ni Prometeja,še kje drugje prodajajo take rožice ali pa filc?

Jada82 -> RE: Prosim za ideje (25.2.2011 12:00:29)

Kolkr sem vidla, lohk preko spleta naročiš. Al pa če mate v bližini kakšno prodajalno z blagom itd.

HHH -> RE: Prosim za ideje (25.2.2011 13:05:01)

lahko ji celo majčko pošiješ z rožicami iz filca. Bo kot en srčkan šopek. Ne vem no, mogoče bi znalo bit kjut.

Anonimen -> RE: Prosim za ideje (25.2.2011 18:08:53)

Kje pa naj kupim filc?da je v barvi?

maronine -> RE: Prosim za ideje (25.2.2011 22:55:43)

mogoče je pa -listi od rožice-okrog vratu ne bi motili?no,ne rabi ravno čisto okrog vratu imet,lahko tudi čez ramena?taki viseči?sem nekje videla,ampak ne vem če bom našla link.

Stran: [1]