|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prosim..ideje
23.3.2009 8:26:00   
timoteja
Hojla! V soboto praznujem RD in mi že zmanjkuje idej, kaj pripraviti za pogostitev, in sicer rabim ideje za družinsko kosilo, potem imam v petek popoldan en obisk z manjšimi otroci, pa še v ned.popoldan isto? Prosim, pomagajte, ker je to že 3.praznovanje v uzadnjem času, jst pa ne vem več, kaj na mizo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prosim..ideje
23.3.2009 8:45:32   
muška
tukaj jih imaš kar nekaj http://www.ringaraja.net/forum/finger_food_za_rojstni_dan/m_3657378/tm.htm

Za kosilo pa bi jaz nardila čikn juho (ali govejo) , puranje zrezke v smetanovi omaki z zelenim poprom zraven pa široke rezance. Nimaš kaj falit, pa še hitro je gotovo in najvažnejše nekomplicirano in dobro user posted image

(odgovor članu timoteja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.3.2009 9:18:54   
timoteja
No, imam že nekaj idej: rahla zelenjavna juha (bolj kremna), ker imamo drugače običajno govejo, pečena polenta z gorgonzolo,mesna pita s kislim zeljem ,pražen krompir, nekaj pečenega mesa (mora biti tudi nekaj klasike za mojega očija), pa kremšnite/štrudl?Kako se vam zdi?

(odgovor članu timoteja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.3.2009 10:15:09   
kjava
Ta jedilnik je čist kul user posted image

Jaz sem imela včeraj povabljene na kosilo in sem skuhala juho, špikano pečenko, puranje zvitke s špinačo in mocarelo, polento z bučkami, pražen krompir (isto zarad mojga očeta, mora bit nekaj klasike user posted image ), motovilec in pečeno papriko v solati. Vsako posebej, ne skupaj. Za sladico pa jogurtovo strjenko.

(odgovor članu timoteja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.3.2009 12:04:03   
nuala
Za otroke naredim ponavadi:
- hrenovke v testu ( vzamem tamičkene ), pizzo margerito, makaronovo solato, žele
- piščančje krokete, pomfri iz pečice, sadno solato, sladoled
- v naprej spečene toaste, različno narezano zelenjavo, jogurtovp pecivo

Za odrasle pa najraje hladno predjed ( npr. olive, feto in paradižnik ), pečenko ali piščanca s krompirjem iz pečice,  zeleno ali zeljnato solato z jajčki, koruzo ali fižolom ter jabolčno pito.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu timoteja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.3.2009 8:12:46   
muška
jaz rada dam na mizo kaj takega kaj se ne je vsak dan, zato mi tvoj predlog ni najbolj všeč ( ne zamerit, moje mnenje pač). je pa tudi res, da klasiko bolj težko spravim po grlu.

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.3.2009 12:25:06   
Natyy
Predvsem nekaj takega, da ne boš predolgo pacala, posledično preveč utrujena, da bi svoj rojstni dan s povabljenimi kvalitetno praznovala. Sama ponavadi naredim stvari, ki jih lahko pripravim prejšnji dan. NPR: goveja juha, nadevana puranja prsa, polnjene šampinjone, zelenjava z polivko  iz petršilja, česna in masla, za otroke pones frietes. Vse si lahko pripravim prejšnji dan. V dnevu praznovanja samo zakuham juho, spečem meso in skuham zelenjavo. In pa seveda pripravim najmanj dve različi solati.

Pa veselo praznovanje.

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Magnezij in železo v nosečnosti
V nosečnosti se poveča potreba po določenih mineralih v telesu in med njimi sta zelo pomembna magnezij in železo. Ali mo...
Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?