Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Projektant za gradnjo iz Domžalske občine 12.3.2007 19:22:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Zakaj pa mora bit lih iz domžalske občine?
|
|
|
|
RE: Projektant za gradnjo iz Domžalske občine 12.3.2007 19:30:19
|
|
|
|
siskamiska
|
Pikec0, zato ker so mi na "prijazen" način povedali, da naj ga vzamem iz te občine če nočem imati sitnosti pri gradnji . malo čudno vem, ampak kaj čem. V bistvu bi rada projektanta zato ker se odločam med prizidkom in samostojno hišo, vendar se bolj nagibam k samostojni hiši. Če pa mogoče poznaš kakšnega dobrega, pa čeprav ni iz te občine, mi pa prosim napiši. Mogoče se bom pa vseeno odločila za kakšnega drugega. hvala
|
|
|
|
RE: Projektant za gradnjo iz Domžalske občine 12.3.2007 19:47:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Sam iz firbca - in kdo ti je to 'prijazno' predlagal?
|
|
|
|
RE: Projektant za gradnjo iz Domžalske občine 13.3.2007 8:50:00
|
|
|
|
mala maja
|
Če mene vprešeš se takele svinjarija na občini Domžale dela že kar nekaj časa . Jaz bi prijavila tistega, ki ti je to rekel. matr tam bo enkrat počilo in to tako.... Drugače pa je arhitekt: DRAGO TOPLIČAN Breznikova 61a IHANA tel. pa je 01/ 721-22-95 ali mobi 041-744-481.
|
|
|
|
RE: Projektant za gradnjo iz Domžalske občine 13.3.2007 9:06:33
|
|
|
|
Anonimen
|
To je sigurno rekel prijatelj tega arhitekta, ki dela na občini Domžale.
|
|
|
|
RE: Projektant za gradnjo iz Domžalske občine 13.3.2007 9:21:50
|
|
|
|
mala maja
|
Sunquueen sam sej ji ni rekel katerega projektanta naj vzame. Gre se za to da se na Domžalski občini delajo same svinjarije v projektivi. Vem iz prve roke, ker sama delam v projektivnem biroju in veliko delamo z Domžalsko občino. Na zelo vplivnih mestih so ljudje ki nimajo pojma o projektivi. Drugače pa je to en prijatelj arhitekt. Lahko se obrne še na firmo LOCUS d.o.o, na Ljubljanski cesti II nadstropje SPB-ja(tam k je sodišče)
|
|
|
|
RE: Projektant za gradnjo iz Domžalske občine 13.3.2007 9:37:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala maja Sunquueen sam sej ji ni rekel katerega projektanta naj vzame. Ja, sej, če bi ji pa rekli, koga naj pokliče bi bilo pa res precej sumljivo, a ne?
|
|
|
|
RE: Projektant za gradnjo iz Domžalske občine 13.3.2007 9:42:20
|
|
|
|
mala maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunqueen IZVIRNO SPOROČILO: mala maja Sunquueen sam sej ji ni rekel katerega projektanta naj vzame. Ja, sej, če bi ji pa rekli, koga naj pokliče bi bilo pa res precej sumljivo, a ne? ja imaš prav. Jaz bi sicer teistega ki ji je to rekel prijavila. kako lahko to rečejo. Vsi projektanti dobijo od občine enake pogoje, ki jih morajao izpolnit. Ne vem zakaj jih nekdo, ki ni iz domžalske občine ne bi zanl izpolnit? Mat sej so vsi v sito šolo hodil. Pa imajo enak poklic.
|
|
|
|
RE: Projektant za gradnjo iz Domžalske občine 13.3.2007 9:55:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Lokalpatriotizem? Al procenti?
|
|
|
|
RE: Projektant za gradnjo iz Domžalske občine 13.3.2007 11:00:47
|
|
|
|
mala maja
|
Pikec jaz bi rekla prvo, čeprav nisem prepičana da je vzadaj tudi drugo?? Kdo bi vedel?
|
|
|
|
RE: Projektant za gradnjo iz Domžalske občine 13.3.2007 14:17:43
|
|
|
|
siskamiska
|
No da vam razložim. To so mi rekli na UE Domžale, vse to pa samo zato, ker se znajo drugače baje stvari še bolj zakomplicirati - papirji mislim. In da se jih čaka, čaka, čaka..... Ne verjamem da imajo kakšne svoje notri potuhnjene, ker ko sem ga uprašala, če imajo kakšnega projektanta za predlagat, ali pa kakšen seznam mi je odgovoril, da to ne smejo dajat informacij. Tako da . In vsega tega sem nekako skupaj potegnila, da verjetno rajši sodelujejo z projektanti iz iste občine, saj poznajo vsi vse " fore". Verjamem da se vsi poznajo med sabo in si delajo takšne in drugačne usluge, pa saj je meni samo važno, da čim prej pridem do vseh papirjev in soglasij, brez čakanja po več let, ker te nekdo zeza. To imajo verjetno vse občine tako, ker so mi na neki drugi občini na drugen koncu SLO rekli isto. Mala maja, hvala za namig o projektantih. Ali imaš z katerimi od njih izkušnje? Če mi kakšnega posebej priporočaš mi lahko pišeš tudi na ZS. lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?