siskamiska -> RE: Projektant za gradnjo iz Domžalske občine (13.3.2007 14:17:43)
|
No da vam razložim. To so mi rekli na UE Domžale, vse to pa samo zato, ker se znajo drugače baje stvari še bolj zakomplicirati - papirji mislim. In da se jih čaka, čaka, čaka..... Ne verjamem da imajo kakšne svoje notri potuhnjene, ker ko sem ga uprašala, če imajo kakšnega projektanta za predlagat, ali pa kakšen seznam mi je odgovoril, da to ne smejo dajat informacij. Tako da [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. In vsega tega sem nekako skupaj potegnila, da verjetno rajši sodelujejo z projektanti iz iste občine, saj poznajo vsi vse " fore". Verjamem da se vsi poznajo med sabo in si delajo takšne in drugačne usluge, pa saj je meni samo važno, da čim prej pridem do vseh papirjev in soglasij, brez čakanja po več let, ker te nekdo zeza. To imajo verjetno vse občine tako, ker so mi na neki drugi občini na drugen koncu SLO rekli isto. Mala maja, hvala za namig o projektantih. Ali imaš z katerimi od njih izkušnje? Če mi kakšnega posebej priporočaš mi lahko pišeš tudi na ZS. lp
|
|
|
|