|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Program Montesori
29.7.2008 15:17:24   
Darči76
Pozdravljene,

zanima me, ali ima katera otroka vključenega v ti. katoliški vrtec, ki izvaja montesori program?
Če ja, kake so izkušnje?

Hvala!

Don't be afraid that your life will end,
be afraid that it will never begin.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Program Montesori
29.7.2008 20:21:36   
kjava
Hej!
V našem kraju je navaden vrtec, ne katoliški, ki izvaja tudi Montessori program. Sin bo šel letos v vrtec in sem ga vpisala v ta program, pa ni prišel noter, niti njegova vrstnica, ki že dve leti čaka nanj. Oba sta bila sprejeta v navaden program.

Skratka starši so izredno zadovoljni z njim, se pa, kolikor sem jaz razumela na nekem sestanku, ne razlikuje tako močno od navadnega. Nimajo kakšnih verskih vključkov, poudarek je bolj na samostojnosti otrok- da se že kmalu naučijo sami pripraviti mizo zase, za seboj pospravit, potem imajo samo po en komplet igrač, da se navadijo počakat, ko se eden neha igrat in šele potem drugi dobi tisto...

Upam, da ti bo katera, ki to bolj pozna, kaj napisala, ker jaz vem to le po pripovedovanju drugih in nimam izkušenj.

(odgovor članu Darči76)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.7.2008 21:58:20   
Anuška79
Če imaš možnost vpisati otroka v montessori program, jo samo pograbi.

Moj ne hodi v mon. vrtec, obiskuje pa montessori urice, pa tudi doma se poskušam čimbolj približati tej pedagogiki in jo moram samo pohvalit.

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.7.2008 11:01:09   
Darči76
Kar me mogoče bega je to, da so vzgojiteljice "sestre" oz. da je vrtec v lasti župnije (škofije).......imam pomisleke o tem, da bi preveč poskušali vključevati versko tematiko........program kot tak se mi zdi super - sem kar nekaj prebrala o tej pedagogiki......

(odgovor članu Darči76)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.7.2008 15:06:48   
BibaMaJa
Jaz sem bila na informativnem dnevu in so mi igralnice zelo všeč, ker so prostorne, imajo tematske kotičke, med drugim tudi kotiček za molitev. Naj jih ne bi silili k molitvi, ampak imajo otroci možnost le-te. Posebej pa je en prostor, ki je opremljen z igračami, figuricami iz Svetega pisma. V tem prostoru pa otroci skozi zgodbe spoznavajo zgodovino, vero.
Sestre oz. vzgojiteljico so se mi zdele zelo umirjene.
Verjetno otrok ne bo ostal ravnodušen do vere... 

(odgovor članu Darči76)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.7.2008 15:18:33   
Darči76
BibaMaja, a si to bila v MB ali v LJ?
Si se odločila za ta vrtec?
Kaj pa razgibavanje? Slišala sem tudi, da imajo baje veliko novo in lepo opremljeno telovadnico. Samo si ne predstavljam, kak jo izkoriščajo user posted image  
Pa sprehodi?
Kar me je strah, je to, da bo preveč poudarka na veri, na ostalih področjih pa ne. Za svojega otroka bi rada, tako kot vsak, da dobi vpogled v različna področja življenja. Da se bo v vrtcu naučil tudi kake ročne spretnosti, pa kake pesmice (ne samo cerkvene)..... 

(odgovor članu BibaMaJa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.7.2008 15:28:08   
BibaMaJa
Bila sem v MB na lanskem informativnem dnevu.
V MB imajo zelo veliko prostora zunaj, igrala so zelo blizu v senčki. Lepo.
Imajo velik povdarek na ročnih spretnostih in trudijo se, da se vse izdeluje iz naravnih materialov.
Za vpis se nisem odločila predvsem zaradi predolge vožnje. Malo pa so me zmotili kotički namenjeni molitvi, ki so v igralnici. Čeprav se otrok ne sili k molitvi, ampak, če vsi bo tudi moj, ne?

(odgovor članu Darči76)
Neposredna povezava do sporočila: 7
31.7.2008 10:29:23   
Darči76
BibaMaJa,
pa poznaš koga, ki ima otroka v tem vrtcu?
Mene tudi motijo te molitve, čeprav mislim, da večina staršev enako razmišlja in da otroci v vrtcu ravno niso nagnjeni k molitvi....kaj pa vem........
tak bi rada našla nekoga, ki ima otročka v tem vrtcu :)

(odgovor članu BibaMaJa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Vsako leto 1600 novih primerov pljučnega raka
Pljučni rak je tretji najpogostejši rak v Sloveniji in tudi vzrok za ogromno smrti. Vsako leto v Sloveniji zaradi njega ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?