|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Problem s sestro
1.6.2007 18:12:23   
Anonimen
Sploh ne vem kako nj vam to razložim da me boste razumele in mi morda lahko pomagale z nasveti. Moj problem se tiče sestre, začela mi je dobesedno presedat in rada bi ji na lep način razložila kako in kaj si mislm.  Imam punčko, ki bo stara pet leta in je imela res obdobje (pri dveh letih) da je svojo sestično vedno ugriznla, seveda sem probala vse in nikol ni nč pomagal, vedno ji je uspelo to nardit pa če smo še bl pazil. Zdj je s tem nehala in je vedno lepo pridna je pa problem v sestični, ker je zdj ona taka ampak ne do nje ampak do mlajše (moje druge punčke). Sj nism jezna na malo ker vem da imajo vsi taka obdobja al pa vsaj nekateri sam ni mi pa prov, da ni nkol nč okregana in sestra sploh ne dojame kaj dela njena hči, ker se je to pač naučila od moje tavelke in zdj je tud ona taka, pa čeprav moja ni nkol ščipala amak je zmer grizla (sj vem je huje, sam ni se mogla naučit od moje ščipat če taga ni nikol počela).
Kadar smo skupaj sm prov živčna in res je ne morm več vidt k me pol sam glava boli tko da sm se odločila da ji povem kakšno je moje mnenje glede tega pa če zamer pa naj. Ne morm več poslušat njenga pametvanja k moji tavelki razlaga da je ona za vse kriva in bla, bla.... da bi pa svoji razložila da se to ne dela pa ne. Nč ji ne reče čisto nč in to me mot, ne more bita za vse moja kriva pa čeprav je sploh ni zravn k se ona krega z mlajšo. Ona je mnenja, da tega njena nebi nkol delala če je moja nebi naučila, a se ne nauči vsak otrok brant, če ne prej pa v vrtcu? Kva mislte je res vsega moja kriva al mam jst prov in bi ji mogla to povedat? Na kakšn način nj ji pa razložim? Sj se zarad tega nebi rada kregal, ker sva mele vedno lep odnos in bi ga rada ohranla sam vse ima pa svoje meje. Pomagajte mi z nasveti!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Problem s sestro
1.6.2007 18:24:08   
ronja
POvej ji, da tudi če je to res pobrala od tvoje starejše, mora njena še vedno vedeti, da to, kar dela ni prav in ji mora ona kot mamica to povedat. Da sicer prevzemaš odgovornost za grizenje svoje prvorojenke, vendar to še ne pomeni, da se pa zdaj lahko sfajtajo na mrtve, ker so se tak naučili... Da razumeš, da bo pač ščipala, ker ima tako obdobje, vendar pa da otrok mora zvedet, da to ni prav in če mu nihče tega ne pove, ne more vedet...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.6.2007 19:53:48   
Anonimen
Se strinjam z Ronjo..

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
1.6.2007 20:07:48   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

POvej ji, da tudi če je to res pobrala od tvoje starejše, mora njena še vedno vedeti, da to, kar dela ni prav in ji mora ona kot mamica to povedat. Da sicer prevzemaš odgovornost za grizenje svoje prvorojenke, vendar to še ne pomeni, da se pa zdaj lahko sfajtajo na mrtve, ker so se tak naučili... Da razumeš, da bo pač ščipala, ker ima tako obdobje, vendar pa da otrok mora zvedet, da to ni prav in če mu nihče tega ne pove, ne more vedet...

Se popolnoma strinjam.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.6.2007 23:36:55   
tehnofil
Grizenje in ščipanje ni sprejemljivo, ne glede na to, kdo se je od koga naučil.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.6.2007 8:51:16   
piščanc
kdo se je kaj od koga naučil je čisto brezpredmetno

lahko pa ti to bolj spregledaš, če se je takrat tudi tvoja sestra obzirno obnašala. zdaj vsaj veš kako se je počutila. in če si ti naredila vse kaj je bilo v tvoji moči in ni nič pomagalo, samo čas....kaj zdaj pričakuješ od tvoje sestre?

no jaz ne bi hodila na obisk, dokler to ne mine. oz. bi šli na sprehod, da imajo otroci kaj delati in so vsi v vozičkih.

otroci grizejo, ščipajo itd. kadar nimajo kaj drugega pametnega za početi

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.6.2007 14:31:57   
Anonimen
Dokler bo govorila svoji hčerki, da je itak tvoja hči kriva za to, ji s tem samo da vedeti, da je njeno obnašanje očitno sprejemljivo. Torej če bo tvoja iz mosta skočila, a bo njena tudi?

(odgovor članu piščanc)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?