Anonimen -> Problem s sestro (1.6.2007 18:12:23)
|
Sploh ne vem kako nj vam to razložim da me boste razumele in mi morda lahko pomagale z nasveti. Moj problem se tiče sestre, začela mi je dobesedno presedat in rada bi ji na lep način razložila kako in kaj si mislm. Imam punčko, ki bo stara pet leta in je imela res obdobje (pri dveh letih) da je svojo sestično vedno ugriznla, seveda sem probala vse in nikol ni nč pomagal, vedno ji je uspelo to nardit pa če smo še bl pazil. Zdj je s tem nehala in je vedno lepo pridna je pa problem v sestični, ker je zdj ona taka ampak ne do nje ampak do mlajše (moje druge punčke). Sj nism jezna na malo ker vem da imajo vsi taka obdobja al pa vsaj nekateri sam ni mi pa prov, da ni nkol nč okregana in sestra sploh ne dojame kaj dela njena hči, ker se je to pač naučila od moje tavelke in zdj je tud ona taka, pa čeprav moja ni nkol ščipala amak je zmer grizla (sj vem je huje, sam ni se mogla naučit od moje ščipat če taga ni nikol počela). Kadar smo skupaj sm prov živčna in res je ne morm več vidt k me pol sam glava boli tko da sm se odločila da ji povem kakšno je moje mnenje glede tega pa če zamer pa naj. Ne morm več poslušat njenga pametvanja k moji tavelki razlaga da je ona za vse kriva in bla, bla.... da bi pa svoji razložila da se to ne dela pa ne. Nč ji ne reče čisto nč in to me mot, ne more bita za vse moja kriva pa čeprav je sploh ni zravn k se ona krega z mlajšo. Ona je mnenja, da tega njena nebi nkol delala če je moja nebi naučila, a se ne nauči vsak otrok brant, če ne prej pa v vrtcu? Kva mislte je res vsega moja kriva al mam jst prov in bi ji mogla to povedat? Na kakšn način nj ji pa razložim? Sj se zarad tega nebi rada kregal, ker sva mele vedno lep odnos in bi ga rada ohranla sam vse ima pa svoje meje. Pomagajte mi z nasveti!
|
|
|
|